Hírarchívum - 2008. február

Far Cry: The Movie - megtekinthető az első trailer

Megtekinthető a Far Cry: The Movie első előzetes videója: ismert színészekkel teli "remekmű" lesz ez, melynek sok köze nincs a játékhoz, bár az alap készen volt.

Aliens premier a következő GameInformer-ben

Már régóta tudjuk, hogy a SEGA és a Gearbox jóvoltából visszatér Ripley, nyomában a gyilkos idegenekkel, de eddig semmi infót nem kaptunk a játékról.

Red Alert 3 videó bejelentés, képek és infók

Beindult a Command & Conquer: Red Alert 3 gépezete, ma reggel egy játékot bejelentő videóra kelhettünk, melyet pár kép és több infó is követett.

Az NDP szerint januárban söpört a Playstation 3

Az NDP felmérése szerint január hónap egyértelműen a Playstation 3 konzolé volt. A Nintendo Wii után másodikként végzett, lenyomva az Xbox 360-at!

Race Driver: GRID infóbomba és trailer

Megtekinthető a TOCA sorozat új részének, a Race Driver: GRID-nek az első trailere! A videó ugyan nem ingame, de magáról a játékmenetről elárul pár tényt.

Friss képek és béta teszt infók a Red Alert 3-ról

Welcome back, Comrade - olvasható a Red Alert 3 frissen fellőtt honlapján, melyen pár kép mellett megtudhatjuk, hogyan lehet jelentkezni a bétára.

Pure - a MotoGP készítőinek új játéka

A MotoGP-t és az ATV Offroad Fury sorozatokat is készítő, korábban Climax néven ismert Blackrock Studio bejelentette legújabb motoros őrületét.

HWSW: A DVD-nél is gyorsabban terjed a Blu-ray

Jelentősen felgyorsultak a Blu-ray eladások Európában, a szövetség állítja, a Blu-ray adoptációja gyorsabb, mint a DVD esetében volt - számolt be róla a HWSW.

Xbox 360 - egyre kevesebb a meghibásodás

Felmérések szerint a korábbiakhoz képest lényegesebben kevesebb a véglegesen meghibásodott Xbox 360 - persze jóval több van, mint ahogy azt a Microsoft állítja.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!