Hírarchívum - 2009. január

Aranylemezre került a Dawn of War második része

Aranylemezre került a Relic Entertainment által fejlesztett Warhammer 40.000: Dawn of War második része, amely február 20-án meg is jelenhet.

Mini Ninjas bejelentés képekkel és videóval

Az Eidos ma bejelentette legújabb játékát, amely a Mini Ninjas nevet viseli, és kipróbálhatjuk milyen is egy aprócska ninja roppant sem könnyű élete.

Régi ismerősök a legfrissebb hazai toplistán

Bár a World of Warcraft uralom továbbra is tart, a január 11-ével zárult hét toplistáján több régi ismerős is visszaköszön - ezúttal pedig nem Sims-részekről van szó.

Update: Mégis elkészülhet PC-re a Dark Sector?

A Dark Sector eredetileg számítógépre is elkészült volna, ám végül a készítők minden indok nélkül leállították a PC-s verzió munkálatait - talán most ismét reménykedhetünk.

HWSW: El kell távolítani a Windowsból az Explorert?

Az Európai Bizottság szerint az Internet Explorer beépítése a Windowsba jogtalan előnyhöz juttatja a böngészőt a piacon és torzítja a versenyt - írja a HWSW.

Friss screenshotok hétfő délelőttre

Afro Samurai, FUEL, GTI Club Plus, House of the Dead, HAWX, The Chronicles of Riddick és még egy pár, hasonlóan finom cím. Ez a mai menü.

Elvették a Free Radicaltól az új Star Wars játékot

Egyre nagyobb bajban van a Free Radical Design. A LucasArts elvette tőlük a Star Wars: Battlefront III-at, és még a TimeSplitters 4-hez sem sikerül kiadót találniuk.

Playstation 3-ra is elkészülhet a Mass Effect

A Second Story Gamer magazin egy állítólag megbízható EA-s forrástól azt hallotta, hogy Playstation 3-ra is elkészülhet a Mass Effect trilógia. Kíváncsiak vagyunk!

Elstartolt az ingyenesen játszható Combat Arms

A nyílt béta után végre megjelent a Nexon multiplayer FPS-ének, a Combar Arms-nak végleges változata. A program teljesen ingyenes, bárki díjmentesen használhatja!

Budapesti pálya is lehet a Battlefield Heroes-ban

A Battlefield: Heroes készítői a játék hivatalos fórumán nyilvánosságra hozták a majdani pályák listáját. A felsorolásban szerepel Budapest is!