Hírarchívum - 2009. január

Regény készül a Dragon Age előzményei alapján

The Stolen Throne alcímmel regény készül a Dragon Age: Origins névre hallgató Bioware-szerepjáték előzményeiről, megjelenését márciusra ígérik.

Nem lesz könnyű átverni az Uncharted 2 ellenfeleit

Rendkívüli mesterséges intelligenciát ígérnek az Uncharted 2: Among Thieves alkotói, akik szerint az ellenfeleink szabályosan vadászni fognak ránk a játék során.

Killzone 2 demó és CE hírek, valamint két új videó

A Killzone 2 demója még a teljes játék megjelenése előtt ki fog jönni, Collectors Edition nem lesz, vigasztalásul viszont érkezett két vadi új videó.

Hideo Kojima négy játékon is dolgozik

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat atyja egy japán magazinnak adott interjúban elárulta, hogy négy játékon is dolgozik jelenleg.

Az EA megerősítette a Mass Effect 2 készültét

Az EA a mai napon megerősítette a trilógiának tervezett Mass Effect sorozat második részének készültét. Azt mondják, semmi meglepetés nincs a dologban.

Január 26-án érkezik a Resident Evil 5 demója

A japán nyelvű demó után hamarosan Európában és Amerikában is megjelenik a Resident Evil 5 kipróbálható változata, amely minden eddiginél jobbnak ígérkezik.

Már készül a GTA legújabb epizódja?

A Game Informer értesülései szerint a Rockstar már gőzerővel dolgozik sikerjátékuk, a Grand Theft Auto 4 folytatásán, amely még idén meg is jelenhet.

Új screenshotok érkeztek a galériába

Galériánk vadi új Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, SimAnimals, Starcraft 2 és Star Ocean: The Last Hope képekkel bővült ma este. Tessék meglesni őket!

Még 2010-ben is biztos lesz a Playstation 2 helye

Már évek óta a nextgen konzolok uralják a játékpiacot, ám a Playstation 2 úgy bebiztosította a helyét, hogy még 2010-ig biztos jönnek ki rá új játékok.

Szélnek eresztette az EA a Pandemic Brisbane-t

Szélnek eresztette a pletykák szerint az Electronic Arts a Pandemic egyik stúdióját mindennemű leépítés nélkül úgy, hogy még a saját címeit is magával vihette.