Hírarchívum - 2009. január

Fable 2: Knothole Island gameplay jelenetek

A Lionhead által fejlesztett Fable 2 letölthető tartalma, a Knothole Island már négy napja elérhető, ám aki még nem szerezte be, az most kedvet kaphat hozzá.

The Dark Knight: The Videogame - mi történt vele?

A The Dark Knight adaptációja az alapanyag híre miatt alighanem a legjobban várt játékok közé tartozott, a program viszont mégsem készült el, s nem is fog.

2008 legkelendőbb játékai az Egyesült Államokban

Az NDP csoport összeszedte a tavalyi év legkelendőbb konzoljátékait. A felmérés ezúttal is csak az Egyesült Államok piacára érvényes, globális adatok még nincsenek.

Eladási rekordot döntött a Nintendo decemberben

A Nintendo eladási rekordot döntött tavaly decemberben - a karácsonyi hajrában 3 millió DS-t és több mint 2 millió Wii-t adott el csak az Egyesült Államokban.

2010-ben érkezik a Final Fantasy XIII

A fejlesztők bejelentették, hogy legújabb játékuk, a Final Fantasy XIII még az idei esztendőben megjelenik Japánban, 2010-ben pedig a többi helyen.

Kiszivárgott Star Wars: Battlefront III videó?

Megjelent a neten egy hat perc hosszúságú, kamerával felvett videó, melyen a Star Wars: Battlefront III alfa változatát láthatjuk mozgás közben. Állítólag.

Kiválasztották a Doom 4 történetének íróját

Az id Software ma bejelentette, hogy sikerült kiválasztani a Doom 4 történetének íróját. A nemes feladatra a díjnyertes brit fantasy írót, Graham Joyce-t kérték fel.

HWSW: Hatalmas pofon a PC-piacnak a válság

A gazdasági recesszió hatására régóta nem látott mértékben visszaestek a PC-eladások a tavalyi év végén - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Egy kis galériamánia csütörtök estére

Burnout Paradise PC, Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, Fuel, Mafia 2, Sacred 2, Skate 2 és Race Pro. Róluk érkezett ma több-kevesebb új screenshot.

Újabb technológiát jegyeztetett be a Nintendo

Új végigjátszási módjai után újabb technológiát jegyeztetett be a Nintendo, amely a Nintendo DS és a rá készülő játékok fejlődési irányát határozhatja meg a jövőben.