Hírarchívum - 2009. november

Zenélni tanít majd a Rock Band 3?

Dhani Harrison elárulta, hogy egy olyan megoldáson dolgozik, amelynek köszönhetően a játékosok valóban megtanulnak zenélni, nem csak gombokat nyomogatnak.

Új Final Fantasy XIII bejelentés várható

Egy érdekes anagramma jelent meg a Square Enix által fejlesztett Final Fantasy XIII amerikai oldalán, amely szerint hamarosan új bejelentés várható.

Need for Speed: Shift - részletek az új patchről

Információk érkeztek az új Need for Speed: Shift patchről: a készítők a bugok javítására, a stabilitás és a teljesítmény növelésre, s a javított irányításra igyekeztek koncentrálni.

Wii Fit Plus bemutató a Hungexpón

Ma nyitotta meg kapuit a Wellness & SPA kiállítás a Hungexpón, melynek keretin belül délelőtt megtartották a Wii Fit Plus első hazai bemutatóját.

Bad Company 2 - PS3-exkluzív lesz a bétateszt

Az Electronic Arts és a Sony bejelentése szerint a Battlefield: Bad Company 2 zárt bétatesztjében kizárólag a PlayStation 3-tulajdonosok vehetnek majd részt.

Halo: Reach - kiszivárogtak az első érdekességek!

Kiszivárogtak az első információk és képek az új Halo: Reachcsel kapcsolatban! Az érdekességeket szállító ismeretlen úriember állítólag már kipróbálta a játékot.

Mégsem kap második részt a LittleBigPlanet

Bár eddig úgy tudtuk, már készül második rész a LittleBigPlanethez, a fejlesztő Media Molecule cáfolta a híreket, s elmondásuk szerint nem is akarnak folytatást.

Gazdára talált a GeForce GTX 260 nyereményünk

A Gigabyte nyereményjátékunk díját, a csúcskategóriás GeForce GTX 260 videokártyát október 30-án sorsoltuk ki, tegnap pedig végre gazdára is talált a kicsike!

Modern Warfare 2 - Befutott az utolsó kedvcsináló

Az Infinity Ward kiadta a játék utolsó előzetesét, amely meglehetősen hangulatosra sikerült. Már csak négy nap van hátra, hogy megérkezzen a Modern Warfare 2.

Nyerj eredeti, PS3-as Need for Speed: Shiftet!

Legújabb nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából egy eredeti, magyar nyelvű, Playstation 3-as Need for Speed: Shift játékot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!