Hírarchívum - 2009. november

Botrány küszöbén: jó értékeléseket kért a Ubisoft

A Computer Bild Spiele magazin akkor tesztelhette volna jóval korábban az Assassin's Creed 2-t, mint társai, ha jó értékelést ad a várva-várt folytatásnak.

Hazai eladási toplista - negyedik helyen a Forza 3

Megjelenése után rögtön a negyedik helyen nyitott a Forza Motorsport harmadik része: a helyezés megérdemelt, a játék remekül sikerült!

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

Army of Two: The 40th Day - Többjátékos móka

Hamarosan megjelenik az Army of Two folytatása, amelyben ismét a többjátékos mókán lesz a hangsúly, ahogy az az első rész esetében is volt.

Mass Effect 2 - Visszatér a régi ismerős

Újabb gameplay videók jelentek meg a Bioware játékából, amelyekben visszaköszön egy régi ismerős, Garrus is, aki az első részben mellettünk harcolt.

HWSW: Repülőrajtot vett a Windows 7

A bemutatása utáni napokban több mint háromszor annyi Windows 7-et adtak el, mint Vistát a maga idejében. A HWSW szerint itthon is népszerű az új Windows.

Skate 3 - elindult a médiadömping

Újabb trailer és két videóinterjú is érkezett a Skate májusban érkező harmadik részéről - a főszerepet ezúttal a csapatos deszkázás kapja, egyedül ide kevés vagy!

A Rage is mellőzné a dedikált szervereket

John Carmack, az id Software atyaúristene is úgy gondolja egyelőre, hogy új játékuk többjátékos részéből jobb, ha kimaradnak a dedikált szerverek.

A közösség miatt nem jön PS3-ra a Left 4 Dead

A Left 4 Dead projektekért felelős Chet Faliszek nem kertelt, elmondása szerint csakis a közösségnek köszönhető, hogy nem jön PS3-ra a Valve zombis játéka.

Mozgásban a Modern Warfare: Reflex

A Modern Warfare 2 megjelenésével együtt, november 10-én kerül boltokba a negyedik rész Wii-s verziója - most először láthatjátok mozgásban a játékot.