Hírarchívum - 2009. november

Az év egyik legjobb találmánya a Natal

A Time magazin beválogatta a Natalt az idei év legjobb találmányai közé, mostantól az olvasókon múlik, hogy az ötvenes toplistán milyen eredményt ér el az új kiegészítő.

Dawn of War II: Chaos Rising - új fejlesztői videó

Ma bukkant fel az első fejlesztői videó, amelyben Daniel Kading, a játék vezető dizájnere meséli el nekünk, hogy mi vár ránk jövő tavasszal.

Facebook, színes gamercard hamarosan PS3-on

Az Xbox 360 után a Playstation 3 is megkapja a maga Facebook alkalmazását, valamint hamarosan a gamercardok színeit is megváltoztathatjuk.

Assassins Creed 2 - A halál szeme

Már nem kell sokat várnunk és megérkezik a Ubisoft által fejlesztett Assassins Creed 2, amelynek ma egy új reklámfilmje került az internetre.

Nem vesznek el a bannolt Xbox-osok gamertagjei

A Microsoft tegnap újabb Xbox 360 bannolási hullámot hajtott végre, azonban viszonylag jó hír, hogy a gamertag nem veszik el, csak a gép nem tud többé LIVE-ra menni.

HWSW: Hatalmas siker az új Call of Duty

Világszerte hatalmas sikernek bizonyul a Call of Duty: Modern Warfare 2, a kedden megjelent játék minden eddigi eladási rekordot megdöntött - írja a HWSW.

Fény derült a Star Trek Online gépigényére

Jövő februárban várható a Star Trek Online startja, nem árt felkészülni, ha majd röccenésmentesen szeretnéd terelgetni klingon karakteredet.

Modern Warfare 2 - londoni helyzetjelentés

Megjelent a Modern Warfare 2, hétfőn éjszaka pedig hatalmas tömeg gyűlt össze a londoni Leicester téren egy igazi, a West Endhez méltó premierre.

Egy év múlva érkezik a Project Natal?

Az MCV értesülései szerint a következő év novemberében érkezik majd a Microsoft új vezérlője, 14 játékkal és megfizethető, 80 dolláros áron.

Sikeres a Borderlands, jöhet a folytatás?

Mike Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója egy interjú során elmondta, hogy elképzelhető egy folytatás a nem rég megjelent Borderlands című játékhoz.