Hírarchívum - 2009. április

HWSW: iPhone-ra is lesz Microsoft Office

Stephen Elop, a Microsoft Business Division vezetője a Web 2.0 Expón tegnap elhintette az Office iPhone-ra való elkészítésének lehetőségét - írja a HWSW.

Mozgásban az ingyenesen játszható Metal Rage

A koreai GameHi legújabb játékáról, a Metal Rage-ről érkezett két új videó. A cucc teljesen Free2Play, és ami még jobb, hogy óriás mecheket irányíthatunk benne!

Age of Conan - elstartolt a 7 napos trial

Unod a World of Warcraftet? Nyomtad már a Warhammer Online-t is, de valami igazán véresre és keményre vágysz? Próbáld ki az Age of Conant - most 7 napig ingyen!

Elindult a Saboteur hivatalos honlapja

A GDC 09-en hosszú csend után hallatott magáról a Pandemic Studios második világháborús TPS-e, a Saboteur, most pedig elindult a hivatalos honlap!

Júniusban jön a Red Faction: Guerrilla

A THQ bejelentette, hogy a Red Faction sorozat régóta várt, harmadik része június 12-én érkezik meg Európába - ráadásként most megtekinthetitek a készítők áprilisi tréfáját.

Rock Band: Unplugged - az első információk

A Rock Band: Unplugged az első hordozható változata lesz a népszerű bandás sorozatnak, amely várhatóan júniusban kerül a játékboltok polcaira.

Bemutatkozik a Silent Hill: Shattered Memories

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül a Silent Hill feldolgozása Nintendo Wii-re: a Shattered Memories alcímet viselő epizódot a Climax fejleszti.

Több újdonságot is hoz a 2.70-es PS3 firmware

A Playstation 3 legújabb, 2.70-es verziószámot viselő frissítése új chat funkcióval bővíti a kezelőfelületet, valamint egyszerre akár 16-an is beszélgethetünk.

Megjelenési dátumot kapott a Fight Night Round 4

Az Electronic Arts ma bejelentette soron következő boxolós játékuk, a Fight Night Round 4 hivatalos megjelenését, s már nem is kell sokat várnunk rá.

A Blizzard tréfája: P1mp My Mount

A Blizzard is vicces kedvében van, ugyanis bejelentették, hogy hamarosan új funkcióval bővül a népszerű MMORPG-jük. Az új funkció neve P1mp My Mount.