Hírarchívum - 2009. április

Elkészült a Demigod, jöhet a gyűjtői kiadás

Elkészült a Total Annihilation alkotójának, Chris Taylornak a legújabb játéka! A Demigod hamarosan megjelenik, már készül a gyűjtői kiadás is!

Bioshock 2 gameplay jelenetek csütörtökön

Csütörtökön végre mozgás közben is láthatjuk a Bioshock 2-t. A 2K Boston legújabb játékáról a holnaputáni Gametrailers TV rántja le a leplet.

Six Days in Fallujah - iraki háború Konami módra

A PC-re és konzolokra is megjelenő Six Days in Fallujah az Amerikai Hadsereg 2004-es bagdadi invázióját dolgozza fel, hiteles dokumentációkra és beszámolókra építve.

Guiness-rekordra készülnek a Burnout-játékosok

Hat lelkes Burnout-rajongó Guiness-rekordra készül: céljuk, hogy huszonnégy órán keresztül, megállás nélkül játsszanak a Burnout Paradise-zal.

Batman: Arkham Asylum demóra várunk

Az amerikai GameStop játékáruházak kiállított gépein már fut a Batman: Arkham Asylum demója - feszülten várjuk, hogy megjelenjen a letölthető változat is!

Perpetuum - A magyar fejlesztésű MMO!

Bemutatkozik a Perpetuum, az első magyar fejlesztésű sci-fi MMO, amiben egy eddig ismeretlen bolygón kalandozhatunk robotunkkal! Izgalmasan hangzik, nem?

Assassins Creed 2 teaser trailer érkezett

A ma este nagy meglepetéseként befutott az Assassins Creed 2 első teaser videója, és bár nem sok minden derül ki belőle, de azért kezdetnek nem rossz.

A Sony szerint a DSi-vel csak a gyerekek játszanak

A Sony egyik fejese, John Koller megkérdőjelezhető kijelentést tett a DSi-vel kapcsolatban, emellett természetesen a PSP egekbe magasztalása sem maradt el.

SH: Shattered Memories - hivatalos bejelentés

A Konami hivatalosan is megerősítette a Silent Hill: Shattered Memories készültét, amely a sorozat első részének feldolgozása, felturbózása lesz.

Madden NFL 10 - Az első prototípus videók

Nem rég lehetett hallani a Madden NFL 2010 bejelentéséről, s most pár nap elteltével már az első mozgóképeket is láthatjuk!