Hírarchívum - 2009. április

Gyűjtői kiadás készül az új Batman játékhoz

Gyűjtői kiadásban is elérhető lesz az idén nyáron megjelenő Batman: Arkham Asylum, mely kellemes relikviákkal és extrákkal várja a vastag pénztárcájú vásárlókat!

600 ezer DSi kelt el egy hétvége alatt!

A múlt héten elstartolt a Nintendo DSi. Az érintőképernyős zsebkonzol feljavított kiadásából nem kevesebb, mint 600 ezer darabot adtak el az első hétvégén!

Crysis Wars - most egy hétig ingyen!

A Crytek jóvoltából az ünnepek idejére ismét - szám szerint harmadik alkalommal - ingyenesen játszható a magyar fejlesztésű Crysis Wars.

Részletek az Assassins Creed folytatásáról

Ahogy ígértük, végre megjelent a Game Informer legfrissebb száma, amelyből megtudhatunk néhány fontos részletet az Assassins Creed folytatásával kapcsolatban.

Nem átverés a Resident Evil 5 Versus módja

Ahogy várható volt, a fejlesztők hamar védelmükbe vették a nagy átverésként aposztrofált Resident Evil 5 - Versus játékmódot, amely a héten vált letölthetővé.

Giga galériafrissítés péntek reggelre

Nem nagyon volt galériafrissítés a héten, úgyhogy giga mennyiségű screenshot gyűlt össze így péntek reggelre. Nem húzom tovább, csekkoljátok!

BioShock 2 - az első gameplay jelenetek

Az ígérteknek megfelelően befutott a BioShock 2 első gameplay jeleneteket felvonultató előzetes videója - a folytatás, ha lehet még hangulatosabb, mint elődje!

X-Blades - megérkezett a PC-s demó

Megérkezett a Gaijin új külső nézetű, kaszabolós játékának a PC-s demó változata, melyben két pálya és a tutorial érhető el a végleges verzióból.

UFC 2009: Undisputed információk látnivalókkal

A tegnapi Fight Night Round 4 hír után most újabb, szintén bunyós játékról, a UFC 2009: Undisputed-ről gyűlt össze egy kisebb információcsokor.

Már fejlesztés alatt áll az ötödik Hitman?

Noha már a 2006-os Games Convention óta tudjuk, hogy a Blood Money kapni fog egy folytatást, de most végre kaptunk egy életjelet is a projekt felől.