Hírarchívum - 2009. április

Alan Wake - Újabb információk érkeztek

A Gamer Magazin egy exklzív interjút készített a Remedy egyik képviselőjével, Petri Jarvilehtoval és érdekes dolgokat tudhatunk meg a készülő játékról.

Beyond Good & Evil 2 - Nagy kalandok várnak ránk

Michel Ancel, a fejlesztők egyik munkatársa elárulta, hogy a folytatás sokkal összetetteb, sokkal hangulatosabb lesz, mint az első epizód volt.

MAG - "Csak Playstation 3-on lehetséges"

A Sony Computer Entertainment America hardveres osztályának a vezetője elmondta, hogy a MAG csak és kizárólag Playstation 3-on valósítható meg.

Prototype - Bemutatkozik a történet

A most látható videóból megtudhatjuk, kit is fogunk alakítani a játékban, s miért is vagyunk megáldva ennyi erőteljes, halálos képességgel.

Alpha Protocol - Akció és kémkedés mesterfokon

Két vadi új videó érkezett az Obsidian Entertainment által fejlesztett játékból, amelynek a megjelenése az év vége felé, pontosabban október 30-án várható.

Augusztusban rendezik meg az európai GDC-t

San Francisco, Austin, Vancouver és Shanghai után végre Európában - méghozzá a németországi Kölnben - is megrendezésre kerül a Game Developer Conference.

Saw - Megérkeztek az első képlopatok

A Konami tulajdonába került Saw: The Videogame című játékból megérkeztek az első screenshotok, amelyek alapján meglepően jónak tűnik a játék.

Modern Warfare 2 - Az Infinity legnagyobb dobása

Nemrég megtekinthettük a Modern Warfare 2 első teaser trailejét és úgy látszik, a hype masina is kezd működésbe lendülni az Activison háza táján.

Friss screenshotok ebédszünetre

Ebéd mellé ajánljuk: Banjo, Batman, Diablo III, Dragon Age, Runes of Magic, Saboteur, Saints Row, Scratch, Terminator, War Rock, stb.

Battleground Europe - most 1 hónapig ingyen

A WWII Online: Battleground Europe fejlesztői 1 hónapos free trialra hívnak mindenkit, aki szeretné kipróbálni az egyetlen második világháborús MMO játékot.