Hírarchívum - 2009. április

Régebbi gépeken is tökéletesen fut az új Jumpgate

Fény derült a NetDevil által fejlesztett MMO, a Jumpgate Evolution gépigényére: a készítők ígéretei szerint a játék régebbi gépeken is tökéletesen elfut majd.

Gore Verbinski rendezi a BioShock mozit

Noha a Pirates of the Caribbean trilógia 2.6 milliárd dollárt hozott a konyhára, Gore Verbinski nem vállalta el a negyedik rész rendezését - inkább BioShockozik.

Cel-shaded grafikával érkezik a Borderlands

Komoly változáson esik át a Borderlands; a Gearbox is tudja, hogy ezek után könnyen előfordulhat, hogy több rajongót eltántorítanak a játék kipróbálásától.

NFS: World Online - Újabb képek érkeztek

Új képek érkeztek az EA Black Box által fejlesztett játékról, amely a Need for Speed: World Online nevet viseli és az idei esztendő végén jelenik majd meg.

Will Wright elhagyja az Electronic Artsot

Az egyik legismertebb dizájner, a Sims, Spore és SimCity sorozatok atyja elhagyja az Electronic Arts csapatát, és visszatér régi stúdiójához, a Stupid Fun Clubhoz.

Assassins Creed 2 - Elemezzük a teaser videót

Három napja megjelent a debütáló teaser, a minap pedig a GameTrailers elkészítette elemzését a videóról, amelyből néhány apró, ám annál érdekesebb dolog kiderül.

Április 16-án érkezik a Valkyria Chronicle DLC-je

A Sega által fejlesztett RPG, a Valkyria Chronicle hamarosan kiegészül, hogy még izgalmasabb és még összetettebb kalandokkal varázsolja el a játékosokat.

Prototype - Júniusban kerül a boltok polcaira

A sokak által várt, akcióban és izgalmakban gazdag Prototype-ról egy új videó és nem utolsó sorban egy nem is túl távoli megjelenési dátum látott napvilágot.

Fight Night Round 4 - a boxolók első csapata

A nagysikerű sportjáték negyedik részéről újabb információk érkeztek: a boxolók listája ugyan még nem nyilvános teljesen, de néhányukról már biztosan tudunk.

Sorozatként folytatódhat a Madworld

Noha a hírek arról számolnak be, hogy a Wii-exkluzív Madworld nem teljesített túl jól a kasszáknál, a Sega szerint biztatónak tűnnek az első visszajelzések.