Hírarchívum - 2009. április

Star Wars: The Old Republic - Ord Mantell vidéke

Vadi új képek jelentek meg a Bioware által fejlesztett MMORPG-ről, ami a Star Wars: The Old Republic nevet viseli, és az eddig látottak alapján érdekesnek tűnik.

Killzone 2 - Videók a kiegészítő új pályáiról

Arról már beszámoltunk, hogy hamarosan kiegészül a Guerilla által fejlesztett Killzone 2, ám a mai napon végre mozgásban is megtekinthetjük az új pályákat.

Már készül a Painkiller: Resurrection

2004-ben jelent meg az első Painkiller, amely elnyerte a műfaj szerelmeseinek tetszését, majd két sikertelen kiegészítő után feledésbe merült a sorozat.

Assassins Creed 2 - Egy új kor új hőse

A tegnapi nap folyamán megtudhattunk rengeteg részletet az Assassins Creed folytatásáról, ma pedig végre megismerhetjük az új főhős kinézetét is.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat bejelentés

Egy interjúban a GSC GameWorld fejlesztői kikotyogták, hogy készül a harmadik S.T.A.L.K.E.R. játék, mégpedig a sokat sejtető Call of Pripyat alcímmel.

Bayonetta - Izgalmas gameplay jelenetek

Vadi új trailer látott napvilágot a Bayonetta kapcsán, amelyben végre szemügyre vehetjük a Devil May Cry sorozatra hasonlító játékmenetet.

Bejelentették a Killzone 2 első DLC-jét

A Guerilla ma hivatalosan bejelentette, hogy hamarosan kiegészül a nagysikerű Killzone második része, s a csomagban új többjátékos pályák kapnak helyet.

Game Developers Forum - eljön a Techland is

Ezen a héten a Game Developers Forum újabb előadóiról rántjuk le a leplet: a már beharangozott csapatokon kívül Budapestre jön a lengyel Techland is!

HWSW: Elbukott a franciák orwelli kalóztörvénye

Váratlanul elbukott az a kalózkodás elleni francia törvény, mely drákói szigorral csapott volna le a jogvédett tartalmakat letöltő felhasználókra - írja a HWSW.

Bemutatkozik a Rabbids Go Home

Rayman vérnyulai annyira népszerűek lettek az idők során, hogy a UbiSoft már saját játékot is készít nekik. Bemutatkozik a Rabbids Go Home!