Hírarchívum - 2009. június

Lezárult a PlayStation Portable nyereményjáték!

Nyereményjátékunkban a Sony Hungária Kft. jóvoltából egy PlayStation Portable játékkonzolt sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Átvette a vezetést a The Sims 3 a hazai toplistán

Gyakorlatilag a Wrath of the Lich King megjelenése óta a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője vezette a hazai toplistát - egészen a The Sims 3 boltokba kerüléséig.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét izgalmas hétnek nézünk elébe, hiszen megjelenik többek között a Ghostbusters, az America's Army harmadik része és a Guitar Hero: Smash Hits is.

S.T.A.L.K.E.R.: CoP infók, a folytatás bejelentése

Egy a PCGames által készített interjúban Oleg Yavorsky elárulta, hogy igazak voltak a pletykák, s hogy tervben van a S.T.A.L.K.E.R. sorozat valódi folytatása.

Wolfenstein - Mozgásban a halálosztó Assassin

Hamarosan a boltok polcaira kerül a legújabb Wolfenstein, amely kapcsán érdemes megismerni az ellenfeleket is. Most bemutatkozik a halálos Assassin.

Új szerepjátékon dolgozik az Obsidian csapata

Jelenleg az Alpha Protocol és a Fallout: New Vegas munkálataival van elfoglalva a csapat nagy része, ám már készül az Obsidian új szerepjátéka is, titokban.

Új Xbox 360 érkezik 2010-ben?

Mint tudjuk, a Microsoft dolgozik az új mozgásérzékelős technológián, amelyet hatalmas durranásnak szánnak. Vajon új konzol is készül mellé?

Októberben érkezik a Forza Motorsport 3

A Microsoft gondozásában készülő Forza Motorsport 3-ra nem kell már túl sokat várni, ugyanis októberben izzíthatjuk a motort és nekivághatunk a versenyeknek.

SW: The Old Republic - Bemutatkozik a Smuggler

A sikervárományos Star Wars: The Old Republic kapcsán megismerhetjük a legújabb karakterosztályt, aki nem más, mint a sokak által kedvelt Csempész.

Lost Planet 2 - Mindkét platformra egyidőben

A Capcom által fejlesztett Lost Planet második része nem csak Xbox 360-ra, hanem Playstation 3-ra is megjelenik sőt, a bejelentés szerint egyidőben érkeznek.