Hírarchívum - 2009. június

Új csapattagok a Mass Effect második részében

Az első részben megismert karaktereket nem irányíthatjuk majd a Bioware által fejlesztett szerepjáték folytatásában, ám helyettük új csapattagokkal gazdagodunk.

Ghostbusters - nincs régiókód az Xbox-os verzión

Az Atari bejelentése szerint nem lesz régiókód a Ghostbusters X360-as változatán - a hír fontosabb, mint látszik, ugyanis Európában év végéig nem jön ki a játék.

Dwight Howard kerül az NBA Live 10 borítójára

Az Electronic Arts bejelentette, hogy készül az NBA Live 10, melynek borítójára idén az Orlando Magic tehetséges centerje, Dwight Howard kerül.

Izgatottan várják a játékfejlesztők az új iPhone-t

Júliusban érkezik az új iPhone 3G S, a telefont pedig már izgatottan várják a játékfejlesztők is - szerintük az új készülék maga mögé utasíthatja a PSP-t.

Készül a Criterion által fejlesztett Need for Speed

Az idei évre bejelentett három Need for Speed játékból még egyik sem jelent meg, de már készül a következő rész, amelyet a Criterion fejleszt.

Már hivatalosan is készül a Battlefield 3

John Pleasants, az Electronic Arts egyik üzleti embere nemrég elárulta egy konferencia során, hogy bizony készül a Battlefield harmadik része.

Mégsem jelenik meg júniusban a Battlefield 1943

A nagy kiadókra jellemző a döntésképtelenség, egyik nap nagy hévvel bejelentenek valamit, majd másnap értesítenek, hogy elnézést, de elírás történt.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - képek a Zónából

Már egy ideje véget ért a KRI2009, a Game Developers Conference orosz megfelelője, de még mindig szállingóznak a képek az eseményről.

Uwe Boll is feltűnik a Postal harmadik részében

A Running With Scissors munkatársai a minap erősítették meg, hogy a Postal harmadik részében maga Uwe Boll is feltűnik egy korábbi szerződésnek köszönhetően.

Ingyenes lesz a Dungeons & Dragons Online

A Codemasters gondozásában álló Dungeons & Dragons Online-nal kapcsolatban nagy döntést hozott a kiadó, ugyanis eltörlik a játék havidíját.