Hírarchívum - 2010. március

Hivatalosan bejelentették a Test Drive Unlimited 2-t

Az Atari hivatalosan is bejelentette a Test Drive Unlimited 2-t. Már működik a játék hivatalos oldala, sőt az első információk is megérkeztek az OXM jóvoltából.

Végre rendes Crysis 2 képlopatok érkeztek

Eddig csak mindenféle ronda újságscant és hasonló dolgokat láthattunk, most azonban befutott rengeteg, nagyfelbontású képlopat, melyeket közre is adunk!

Tényleg elkészül a Space Invaders mozifilm

A Warner Bros. felügyelete alatt film készül a játéktörténelem legnagyobb klasszikusának számító Space Invadersből. De jön az Asteroids és a Missile Command is.

Brutális Halo: Reach multiplayer trailer érkezett

Vészesen közeleg a Halo: Reach multiplayer béta időpontja. A Bungie erősen meghozta hozzá a kedvünket a most kiadótt fergeteges előzetessel.

Mégis megjelenik a Six Days in Fallujah?

A hatalmas vihart kavart iraki háborún alapuló játékot állítólag már egyszer lelőtték, amikor kiderült, hogy felkelők is segítenek a fejlesztésben. Most elvileg mégis megjelenhet.

Call of Duty tervek a közeli és távoli jövőben

Eddig csak találgattuk, hogy melyik stúdió melyik epizódot és mikor fejleszti majd. A bizonytalanságban azonban vége, az Activison bejelentette a pontos terveket.

A Forza 3 VIP car pack Haiti segítségére indul

Haiti megsegítésére összefogott az egész világ, s ebből nem maradhatnak ki a nagy játékfejlesztő stúdiók sem. A Forza 3 új DLC-je jótékonykodásra bőgeti a motort!

Véget ért a 8001050F-hiszti - utórengések

Mára megoldódott a tegnap óriási hisztériát kiváltó PlayStation 3-as rendszerhiba, amit a konzol régebbi kiadásának belső órája, illetve annak tökéletlensége okozott.

A következő Splinter Cell PS3-ra is megjelenhet

A Splinter Cell: Conviction rendezője szerint a Microsofttal kötött megállapodás csak az ötödik részre vonatkozott, a következő játék már PlayStation 3-ra is megjelenhet.

Kiegészül a Tropico harmadik része

Absolute Power alcímmel kiegészül a Tropico harmadik része, idén nyáron, kizárólag PC-n. Az expanzió inkább tartalmi újdonságokat hoz, a játékmenet nem változik.