Hírarchívum - 2010. május

Az Electronic Arts is a Bungie felé kacsintgat

Mielőtt a Bungie megállapodott volna az Activisionnel, az Electronic Arts is rástartolt a csapatra, hátha sikerül besorolni őket az EA Partners címke alá.

A zombik is visszatérhetnek az új Call of Duty-ba

Újabb érdekességeket tudtunk meg az új Call of Duty-ról - Mark Lamia, a Treyarch fejese szerint nagyon szeretnék visszahozni a zombis játékmódot is.

Megint a PSP 2-ről pletykálnak

Újabb pletykákat hallottunk az igazi újgenerációs PSP-ről: a hírek szerint a PSP 2 bivalyerős lesz, tengernyi fícsör jár majd hozzá, ráadásul már idén bemutatkozhat.

Új kiadással jelentkezik az Assassin's Creed II

A Play.com június elejére ígéri az Assassin's Creed: Complete Edition megjelenését - benne lesz az alapjáték és minden lényeges, letölthető kiegészítő is.

John Romero tíz év után elnézést kért

John Romero elnézést kért a Daikatana nagy port kavart reklámszlogenjéért, ami durva fordításban így szólt: Romero arra készül, hogy a ribancaivá tesz titeket.

Már az E3-on bemutatkozhat a fizetős PSN

A hírek szerint valóban fizetős szolgáltatásokkal jelentkezik hamarosan a PlayStation Network, de természetesen a multiért továbbra sem kell fizetni.

Red Dead Redemption - betiltják az Emirátusokban

Nem jelenhet meg az Egyesült Arab Emirátusokban a Red Dead Redemption, írja a közel-keleti játékmagazin, a ME Gamers - az eset nem példa nélküli.

Jövő héten jön az első fizetős Conviction DLC

Bár a Splinter Cell: Convictionhöz minden héten érkezik valami apróság, az első komolyabb kiegészítő, a Deniable Ops Insurgency Pack jövő csütörtökön jelenik meg.

Need for Speed domain neveket regisztrált az EA

Már nem kell sokat várni, és kezdetét veszi az idei E3 show, melynek keretein belül végre lerántja a leplet az első Need for Speed játékáról a Criterion.

Mégis drága lehet a Natal

Frissítve - Ha hihetünk néhány svéd üzlet előzetes árlistájának, a Natal baromi drága lesz: négyszer annyiba kerülhet, mint azt Michael Pachter megjósolta.