Hírarchívum - 2011. május

Előzetesen a Kingdoms of Amalur: Reckoning

Annyira rég hallottunk az Electronic Arts gondozásában készülő Kingdoms of Amalurról, hogy már szinte is el is felejtettük, hogy létezik. Pedig ez az akció-szerepjáték eléggé egyedinek és érdekesnek tűnik ahhoz, hogy odafigyeljünk rá, erre pedig kiváló a mostani előzetes.

Nem kapkodják el az új Assassin's Creedet

Ahogy előzőleg az Assassin's Creed: Brotherhood kapcsán is felmerült, úgy a Revelationsszel kapcsolatban is sokan kérdezik a Ubisoftot azzal kapcsolatban, hogy az egyéves fejlesztési idő nem lesz-e kevés egy ilyen címnek. Mint korábban, a cég ezúttal is szívesen válaszol.

Half-Life 3 programkód a Portal 2-ben?

Az ilyen jellegű felfedezésekkel az a baj persze, hogy sosem tudjuk, hogy az egész valami véletlen folytán maradt benne a programban, vagy a készítők direkt rejtették el az utalást. Mindenesetre a Portal 2 frissen kiadott modkészítőjében a combine-ra találtak utalást a szemfülesek.

Hivatalosan is készül a Starhawk

Bár a Sony megerősítése csupán formális, hiszen már hetek óta bizonyossá vált, hogy készül a Warhawk folytatása, kizárólag PS3-ra. Az is biztos immáron, hogy szakítottak a letölthetős megjelenéssel, így a Starhawk csak teljes értékű, dobozos formában látja meg a napvilágot. Itt vannak az első képek is!

Diablo III - traileren a csatlósok

Most már semminek sem örülnénk jobban, csupán annak, hogy a Diablo 3-at még az idén a kezeink közé kapjuk. Erre van még némi esély: ősszel indul a bétateszt, s ha minden a terv szerint halad, a karácsony nagy slágere lehet a Blizzard akció-RPG-je. Addig üssük el az időt az új előzetessel.

Nolan North a The Darkness 2-ben?

A Digital Extremes a hét elején Kanadában mutatta be elsőként a The Darkness 2-t a sajtó képviselőinek. Több kollégánk hallása példaértékű, ugyanis feltűnt nekik, hogy hősünk, Jackie hangján Nolan North jellegzetes orgánuma szólalt meg. Néhány új kép is befutott az esemény kapcsán.

Új képeken a Risen 2: Dark Waters

Az óriásrák a trópusi part egyik napfényes délutánján éppen a hősünket pécézte ki uzsonna gyanánt, aki persze nem riad meg a rajtaütéstől. Hanyag mozdulattal fenékbe billenti a kokszos szörnyet, majd éles szablyájával felszeleteli. Risen 2: Dark Waters pillanatképek következnek.

AC: Revelations - befutottak az első szkennek

A Game Informer annak rendje és módja szerint leközölte a világelső előzetest az Assassin's Creed: Revelationsből, amiből mi csak profitálhatunk, hiszen új képekkel bővült a galériánk. A múlt héten kiszivárgott részletek mind-mind igazak voltak, ám most az új szereplőkről is lesz némi fogalmunk.

Traileren a Shift 2 Speedhunters DLC-je

Jövő hét kedden érkezik a Shift 2: Unleashed új fizetős, letölthető csomagja, mely a beszédes Speedhunters névre hallgat. A 9 dollárba, illetve 800 MS pontba kerülő frissítés új autókat és pályákat, valamint pár új játékmódot rak a repertoárba. A szimuláció illúzióját kedvelő rajongók most tényleg tobzódhatnak.

Mortal Kombat Arcade Kollection bejelentve

A Warner Bros. örömmel jelentette be, hogy a klasszikus Mortal Kombat trilógia napvilágot lát letölthető formában PC-n, XBLA-n és PSN-en. A MK 1-et, 2-t és az MK 3 Ultimate-et magába foglaló csomag egyszeri és megismételhetetlen alkalom arra, hogy a bunyós sorozat feledhetetlen részeit magunkénak tudjuk.