Hírarchívum - 2011. május

Lelőtték a Wet 2 fejlesztését

Egy fejlesztő referenciaanyagából tudjuk, hogy a Bethesda által tavaly év végén bejelentett Wet folytatás már soha nem lát napvilágot. A Tarantino-féle Grindhouse mozikra hajazó hangulatú lövöldözős játék bájos főhősnőjének újabb kalandja szinte kiáltott a folytatásért, de erre már szinte nincs esély.

Mortal Kombat: Legacy - Raiden a 6. részben

Megérkezett a Mortal Kombat netes filmsorozat következő darabja. Figyeljük meg, hogy miként ragadta meg a készítők fantáziáját a mennydörgés istene. Halhatatlanként az a fő feladata, hogy megvédje a Földet, képes mennydörgéseket uszítani és villámot szórni. Lássuk mindez "hogyan jön át".

Konzolokra is megjelenik a Darkspore?

A játékipari kémkedésekre szakosodott Superannuation Twitter-oldalán megjelent üzenet eléggé sokatmondó ahhoz, hogy kicsit körülírjuk a témát: a mérsékelt sikereket elért Maxis akció-RPG-je, a Darkspore minden bizonnyal megkapja a maga PS3-as és Xbox 360-as portját is.

Mozgásban a facebookos Civilization

A 2K Games elindította a játékmeneti pillanatokat prezentáló videósorozatát a Civilization Worldből. Sid Meier hagyatéka ezúttal a közösségi oldalak legnagyobbikán, a Facebookon próbál meg híveket szerezni. Aki világuralomra vágyik, akár háborúval, akár diplomáciával, számára kötelező lesz a játék.

Újabb adag képen a Dead Island

Befutottak a legfrissebb képek a Deep Silver free-roaming zombigyilkolós mókájából, a Dead Islandből. Imádjuk a vérgőzös élőholt-gyilkolást, pláne, ha azok ilyen minőségi grafikai stílusban köszönnek vissza. Teszünk rá, hogy vélhetőleg felsorakoztatja az összes zombifilmes klisét - ettől még lehet tuti az anyag.

Ingyen játékok a nem magyar PSN-usereknek

A Sony végre pontosan felfedte a Welcome Back program keretében ingyenesen letölhető játékok listáját. Az elmúlt hetekben a mennyei mannától megfosztott PSN-felhasználók ezek közül választhatnak ki kettőt, mintegy engesztelésképpen a szolgáltatás szüneteléséért. Persze a magyarok ismét kimaradnak.

The Witcher 2 - az összes DLC ingyenes lesz

Az egész szerepjátékos közösség lázban ég ezekben a napokban: ma jelent meg a CD Projekt RED várva-várt üdvöskéje, Rívai Geralt második eljövetele, a The Witcher 2. Ráadásul nem minden kiadó és fejlesztő szeretné a dobozos változatok eladása után is újra és újra megfejni a kicsikét, a rajongók nagy örömére.

Red Faction: Armageddon - trailer a történetről

Nem feltétlenül kell játszani az előző részekkel, hogy értsd a Red Faction: Armageddon történetét, ugyanakkor utalás lesz majd bőven a korábbi játékokra. Az új epizódban Alec Mason és Samanya unokáját, Darius Masont irányíthatjuk majd - lássuk bővebben, milyen konfliktusba kerül ez a lókötő!

Június elején jön a Duke Nukem Forever demója

A jó hír az, hogy még a megjelenés előtt lesz Duke Nukem Forever demó, a rossz viszont, hogy csak az úgynevezett First Access Club tagjai férhetnek majd hozzá a jelen állás szerint. A Gearbox természetesen megint valami vicces videón keresztül próbálta bejelenteni az örömhírt.

Multis FPS készül Batman főszereplésével

Emlékeztek, mikor a Warner Bros. bejegyeztetett egy rakás, Batmanhez köthető internetes domain címet? Örömmel jelentjük, az első jelentkező már megérkezett: a Gotham City Impostors a hírek szerint egy multiplayer-orientált FPS lesz, amit a F.E.A.R.-t is jegyző Monolith fejleszt.