Hírarchívum - 2012. november

Várakozásokon alul teljesített a Sony

A szeptemberrel véget ért második pénzügyi negyedévében csökkent a Sony forgalma, amit annak köszönhet, hogy a konzoljaiból kevesebbet adott el, mint tavaly ugyanilyenkor. A fő ludas a PS3 és a PSP, a PlayStation Vita állítólag csak javított a helyzeten.

Pachter: ennyi volt a Medal of Honornak

Nem elég, hogy az Electronic Arts is elismerte, csalódott a Medal of Honor: Warfighter teljesítményében, mára a sorozat menetrendszerű temetése is megkezdődött. Michael Pachter és elemzőcége szerint a Medal of Honor a Warfighter miatt garantáltan beleáll a földbe.

Launch traileren a Borderlands Legends

Megérkezett az első és egyben utolsó mozgókép a Borderlands Legendsről, ami tegnap óta tölthető le az App Store-ból. A népszerű cím mobileszközökre szánt változatában ugyan több az akció, és a kamera is felülről veszi az eseményeket, de a végtelenségig lehet benne fejlődni.

Watch Dogs - itt az első fejlesztői napló

Nagyjából a nyári E3 óta nem hallatott magáról a Ubisoft legújabb fejlesztése, a Watch Dogs. Jóllehet a hackelős akciójáték megjelenéséig még van idő, a fejlesztők úgy gondolták, ideje emlékeztetni a játékosokat, hogy a cím javában készül; na, persze a rajongóknak nem mondanak sok újat.

Jövő héten jön a Curiosity

Némi csúszás után, de a jövő héten megjelenik Peter Molyneux legújabb projektje, ami szerinte valójában nem is játék, hanem egyenesen társadalmi kísérlet. A Curiosityben egy kockát kell szétcsipegetniük a játékosoknak, valaki ehhez egy 50 ezer fontos kiegészítőt is vásárolhat.

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.

Angry Birds: Star Wars - itt van C-3PO és R2-D2

Újabb gameplay felvétel érkezett az Angry Birds: Star Warsból, a fejlesztők folytatják a játék hőseinek bemutatását. Kedvenc droidjaink - akiket a szerencsétlen rohamosztagosok még most is keresnek valahol a Tatooine-on - a többiekhez hasonlóan saját képességekkel rendelkeznek.

Mozgásban a Castlevania: LoS – Mirror of Fate

Halloween alkalmából ne feledkezzünk meg a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate-ről sem, amely Nintendo 3DS-en teszi tiszteletét. Minden benne lesz, ami a nagytestvért naggyá tette: ostorcsapások, szörnyek és platformrészek, hősünk pedig lazább, mint valaha. Kötelező alkotás?

State of Decay - petárdákkal a holtak ellen

Zombis játékokból szerencsére nem szenvedünk hiányt, ám a State of Decay mégis próbál némi újdonságot vinni a receptbe. A letölthető sandbox cím egy nyitott világban játszódik, ahol figyelnünk kell az erőforrásainkra, és sok esetben csak némi leleménnyel teljesíthetjük a célkitűzéseinket.

Tettre kész a körfűrész az Until Dawn előzetesben

Reméljük, még nem reggeliztél, így teljesen nyugodtan ülhetsz le az Until Dawn mindszentekre időzített kedvcsinálója elé. A Supermassive fejlesztése teljes mértékben kihasználja a PlayStation Move-ban rejlő lehetőséget. Vajon meg tudod menteni a barátodat a biztos haláltól?