Hírarchívum - 2012. november

Xbox Surface - játékra szánt tablet a Microsofttól?

Több forrás is hivatkozik rá, miszerint a redmondi vállalat hamarosan bejelenti az Xbox Surface-t, egy kimondottan játékra szánt táblagépet. A 7 hüvelykes hordozható ketyere kezdeti hardverfelépítése már körvonalazódni látszik, a kiszivárgott specifikációk alapján a Microsoft hamarosan véglegesíti a terméket.

Microsoft Pontokat gyűjthetünk a Halo 4 multijával

Az Xbox Live Rewards program keretében a szorgalmas Halo 4-játékosok levásárolható MS pontokkal gazdagodhatnak, ha serényen nyúzzák a játék többjátékos módját. Akár 600 pontra is szert tehetünk, ha az online csatatérre merészkedünk. Végre egy életképes jutalmazási rendszer?

3,5 millió példánynál jár az Assassin's Creed III

A Ubisoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, s mintegy mellékesen - belső becslésekre alapozva - megemlítette, hogy az Assassin's Creed III-ból 3,5 millió példány talált gazdára az első héten. Az eladási szám pont a duplája a Revelations elsőhetes teljesítményének.

Úton az Uncharted: Fight for Fortune?

Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal adatbázisában tűnt fel az Uncharted: Fight for Fortune neve. A fejlesztést a One Loop Games végzi, amely eddig számos letölthető és mobilos címet fejlesztett. Vajon arcade mellékágat kapunk Nathan Drake-kel, vagy egy újabb PS Vitás epizódot?

MoH: Warfighter - Bin Laden már a spájzban van

Nevezhetjük csalódásnak az új Medal of Honort? Tény, hogy a télen érkező Zero Dark Thirty Map Pack javíthat a multiplayer megítélésén. A Bin Laden utáni hajtóvadászat, valamint az azonos címen futó új Kathryn Bigelow-film ihlette a térképcsomagot. Ezúttal mozgásban is megcsodálhatjuk a kiegészítőt.

Most már biztos: jövőre jön a Watch Dogs

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a cég befektetőinek tartott beszédében elmondta, hogy a sikervárományos sandbox játékuk, a Watch Dogs már biztosan jövőre jelenik meg. A platformlistáról nem hiányzik majd a Wii U sem - rettegjenek azok a számítógépes hálózatok!

Másfél millió példánynál jár a Sleeping Dogs

Mérsékelt sikert aratott a hongkongi szervezett bűnözés világát bemutató Sleeping Dogs. A Square Enix bejelentette, hogy 1,5 millió példányt szállított le a boltoknak. A kiadó másik sikercímének a Dragon Quest X bizonyult. A szerepjátékból 700 ezer kópiát halmoztak fel a kiskereskedők.

F1 Race Stars - új előzetes, elérhető a demó

A Codemasters bejelentette, hogy már elérhető az F1 Race Stars kipróbálható változata, amelyben könnyedebb formában élhetjük át a német nagydíjat - egyedül, vagy akár a négyfős kooperatív játékmód segítségével. Emellett két új screenshottal és egy vadonatúj játékmenet-felvétellel gazdagodtunk.

Launch traileren a LittleBigPlanet Karting

Hosszú hallgatás után támadnak fel a kartjátékok; elsőként Sackboy indul egy önfeledt kocsikázásra a felhasználók által készített pályákon. A LittleBigPlanet Karting éppen pénteken landol a boltok polcain, ennek örömére az elmaradhatatlan launch trailert is fellőtték a készítők.

The Last Guardian - a jövő év is bizonytalan

A Sony állítja, fejlesztői továbbra is gőzerővel dolgoznak a The Last Guardian című PlayStation 3-exkluzívon, azonban megjelenési dátumot még nagyjából sem hajlandó említeni. A kiadó szerint az előző dátumokkal rendre csalódást okozott, így most még azt sem szögezné le, hogy jövőre jön a cím.