Hírarchívum - 2012. november

67 millió Gran Turismo-játékot adtak el

Brutális eladásokkal büszkélkedhet a Gran Turismo-sorozat, és persze a Polyphony Digital, eddig több mint 67 millió kópiát vittek haza az autóverseny-széria egyes darabjaiból. A legnépszerűbb a Gran Turismo 3, de régiónként változik, hogy melyik játék volt a legkeresettebb.

Bemutatkozik az Elite: Dangerous

Ez a pillanat is eljött, David Braben végre formálisan is bejelentette: jön az új Elite, ami - ha minden jól megy - 2014-ben láthatja meg a napvilágot. A probléma csak annyi, hogy ezzel együtt még mindig nagyon keveset tudunk arról, mire is készül a mester és a Frontier.

Elérhető a LEGO The Lord of the Rings demója

A Traveller’s Tales folytatja a hagyományokat, így a derék építőfigurák átköltöznek Középföldére. A gyűrűhordozók és segítőik meg sem állnak egészen Mordorig. A játékot a PC-s felhasználók immáron kipróbálhatják, elvégre a hivatalos honlapra felkerült a játszható demó.

Érkezik az Assassin's Creed Anthology

A Ubisoft azt tervezi, hogy egyetlen markáns csomagban adja ki az eddig megjelent öt Assassin's Creedet, mellékelve az összes DLC-t is. Hivatalosan még nincs bejelentve a gyűjtemény, de az Amazon francia részlege már bizonyította a létezését. Vérbeli rajongóknak és újoncoknak kötelező.

Az Outlast elsősorban lopakodós játék

Az Outlast fejlesztője, a Red Barrels azt a cél tűzte ki maga elé, hogy a belső nézetes horrorjátékával "a szart is kiijessze a játékosokból". Ám a játékmenet nem a lövöldözésre épül, elsősorban a lopakodásra hegyezték ki. Az más kérdés, hogy még így is összecsináljuk majd magunkat.

Fejlesztői naplón az Injustice: Gods Among Us

A NetherRealm nem várt a sült galambra, amikor az Injustice: Gods Among Us technológiáját alkotta meg. A DC-karaktereket felvonultató bunyós cím háromszor annyi objektumot képes a képernyőre varázsolni, mint a 2011-es Mortal Kombat. További kulisszatitkok a fejlesztői naplóban.

Pengame - az iskolai rajzok megelevenednek

Bizonyára többünkkel megesett már, hogy egy unalmas iskolai órán rajzolásba kezdtünk. Egy független magyar fejlesztőcsapat munkája a Pengame, melyben a skiccek megelevenednek, és gyors tempójú, platformelemekkel megspékelt oldalnézetes shoot 'em upban teljesednek ki.

Késnek a THQ jövő évi sikervárományosai

A THQ közzétette a második negyedéves pénzügyi jelentését. Várakozásokon alul teljesített a Darksiders 2, miközben olyan címek megjelenése csúszik, mint a South Park: The Stick of Truth, a Metro: Last Light és a Company of Heroes 2. Döcög a kiadó szekere.

Dead Island: Riptide - infók az ötödik karakterről

A Deep Silver nyitott világú zombis játékának folytatásában öt játszható karaktert irányíthatunk majd. Lesz itt nagyszájú rapper, káromkodó focista, titkosügynök és szállodai kisegítő - hozzájuk csatlakozik most John Morgan. Emellett egy vadonatúj, bejárható városról is lehull a lepel.

Szavazz a magyar Van Helsing-játék főhősére!

A hazai Neocore Games a segítségeteket kéri. Ti választhatjátok ki a közelgő The Incredible Adventures of Van Helsing főhősét a három jelentkező közül. A döntésben egy jópofa szereplőválogatás lesz a segítségedre, a pályázók foggal-körömmel igyekeznek meggyőzni bennünket.