Hírarchívum - 2012. november

Befutottak a GTA V első infói, új képek

Megérkeztek hát! Itt vannak az első infók a Grand Theft Auto ötödik részéről, amiket a Game Informer szállított egy 18 oldalas előzetes formájában a korábbi ígéreteknek megfelelően. Kapaszkodjatok, mert van bőven érdekesség, az már biztos, érdemes lesz kivárni a jövő tavaszi megjelenést!

Hat új kép a Dead Space 3-ból

Ha azt hitted, az aktuális Barátok közt-epizód lesz a legijesztőbb pillanata a csütörtök estédnek, tévedtél: kaptunk hat darab friss screenshotot a Dead Space harmadik részéről, amik egy-egy borzongtató képkockát örökítenek meg a februárban érkező horrorjátékból.

The Old Republic - jövő héten lesz free-to-play

Az Electronic Arts megerősítette: a jövő héten vált free-to-play modellre a Star Wars: The Old Republic. A tavaly megjelent MMORPG-re eddig havonta kellett előfizetni, a kiadó és a BioWare viszont jobbnak látta, ha alternatív módszert keres a Star Wars-játék életben tartására.

GTA V - három főhős lesz, itt a GI-címlap

A Game Informer az ígéreteihez hűen nemrég közzétette decemberi számának címlapját, az újságét, amiben a Grand Theft Auto V első részleteit taglalják majd 18 oldalon át. A korábbi pletykáknak megfelelően több játszható karakter is lesz az új részben, ők már a borítón is szerepelnek.

The Elder Scrolls Online - tíz perc gameplay

Tízperces fejlesztői naplót kapott a The Elder Scrolls Online, ráadásul a Zenimax Online Studios nem bízta a véletlenre a dolgokat, a felvétel ugyanis nagyrészt gameplay jelenetekből áll. Végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a patinás szerepjáték-sorozat MMO-kivetülését - nem is csalódtunk!

Újabb részletek a Need for Speed-filmről

A Variety újabb részleteket szállított a 2014-ben mozikba kerülő Need for Speed-filmről, megtudtuk, hogy várhatóan ki lesz a másik főszereplő, még több stábtagról hullt le a lepel, és a sztoriról is hallottunk ezt-azt. Az Electronic Arts nagyon komolyan gondolja ezt a mozit, aminek szívből örülünk.

Skyrim - jöhetnek a PS3-as DLC-k?

A Bethesda jó hírt közölt tegnap a Twitter-csatornáján, és bár szűkszavú volt, ettől függetlenül az üzenete lényege fontos: úgy fest, a csapat megtalálta a megoldást, hogy PS3-on is megjelenhessenek a The Elder Scrolls V: Skyrim kiegészítői. Konkrétumok nincsenek.

19 milliónál tart a Gears of War-széria

Mára is jutott mérföldköves hír, éppen a Microsoft árulta el, hányadán is áll a Gears of War-sorozat. Legnagyobb bánatunkra bontott számokat nem kaptunk, cserébe a Gears of War: Judgment előrendelési trailerére lehet izgulni - bár valójában sok izgalmat nem tartogat.

A Blizzard húzta maga után az Activisiont

Befutott végre a Activision-Blizzard harmadik negyedéves üzleti jelentése, amelyből világosan látszik, hogy az elmúlt három hónapban a World of Warcraft fejlesztői cipelték a hátukon a kiadót. A cég 841 milliós árbevételt ért el, szemben a tavalyi év hasonló időszakában jegyzett 754 millióval.

Karateka - látnivalók a megjelenés mellé

Jordan Mechnernek nem csak a Prince of Persiát köszönhetjük, hanem az Apple II-re megjelent 1984-es Karatekát is. A klasszikus címnek a héten jelent meg a remake-je Xbox Live-on, ennek örömére egy csokornyi screenshottal, és egy vicces launch trailerrel jelentkezünk.