Hírarchívum - 2012. november

Halo 4: Forward Unto Dawn - az ötödik rész

Három nap múlva rajtol el a Halo várva-várt negyedik része, a ráhangolódáshoz tökéletes lesz az élőszereplős miniszéria legújabb és legutolsó darabja. Az ötödik részben végre lezárul a kadétok története, s egyúttal kitapossa az utat a játék előtt. Tizenhét perc majdnem tömény akció következik.

Ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive

A hétvégén ingyen játszható a Counter-Strike: Global Offensive, ha tehát eddig kétségeid voltak a játék megvásárlása kapcsán, most személyesen szerezhetsz pozitív vagy negatív tapasztalatokat róla. Az akció hétfő délelőttig tart, és azonnal nekieshetsz!

Kibővül a TrackMania 2

A jövő év elején jókora bővítést hajt végre a Nadeo TrackMania 2-n, az autóverseny két nagyobb lélegzetvételű adalékot is kap majd 2013-ban. A fejlesztések új környezeti elemeket építenek be a játékba, és természetesen a ManiaPlanet minden funkcióját megöröklik.

Hitman: Absolution - minden él és lélegzik

Újabb előzetest kapott a Hitman: Absolution, ezúttal abból kapunk ízelítőt, milyen apróságoktól válik élettelivé a bérgyilkosos akciójáték környezete. A Hitman-sorozat ötödik felvonása november végén érkezik, nem is kell már olyan sokat aludni a megjelenéséig!

Videón a Saints Row: The Third - The Full Package

A Saints Row harmadik részéhez az elmúlt évek során számtalan kisebb-nagyobb DLC látott napvilágot, így a rajongók egy olyan kiadásért nyúzták a THQ fülét, amely minden expanziót tartalmaz. Az imáik meghallgattattak, elvégre november 16-án érkezik a legteljesebb csomag.

A Ponyvaregény írója jegyzi a Wolfenstein-filmet

Nem, nem Quentin Tarantinóról van szó, "csupán" Roger Averyről, aki bejelentkezett rendezőként és íróként a készülő Wolfenstein-mozifilmre. Az úriember volt a Ponyvaregény és a Becstelen Brigantyk társírója is, szóval konyít valamit a szakmához. Jó kezekben az id FPS-ének filmváltozata?

Egyre esélyesebb a Mafia 3

Augusztus folyamán ütötte meg a fülünket a pletyka, miszerint a 2K Czech már készíti a Mafia 3-at a következő generációs Xboxra és PlayStationre. Új hír, hogy a stúdió kulcsfigurákat keres egy be nem jelentett, AAA-s cím munkálataihoz. Reméljük, a két játék egy és ugyanaz.

PC-re készül a következő PixelJunk-játék

A korábban PlayStationön hódító PixelJunk-sorozat következő darabja kizárólag számítógépeken teszi tiszteletét - jelentette be a Q-Games csapata. A PixelJunk 1-6 a négyfős kooperatív élményekre lesz kihegyezve, s a játékmenet a szokásos vonalon mozog. Lássuk az első képet!

Angry Birds: Star Wars - még egy trailer

Nem ússzátok meg ma sem az aktuális Angry Birds: Star Wars-trailert, a legújabb előzetesben Han Solo és Chewbacca kapta a főszerepet. Noha a felvétel megint nem sikerült hosszúra, derék csempészeinkről azért kiderül, hogy mit tudnak majd hozzátenni a Birodalom elleni küzdelemhez.

Amerikában a TV-ben is hódít a Wii U

A brit TV-reklám után befutott a Nintendo Wii U amerikai hirdetése is. Úgy látszik, hogy jenki felebarátainknál csak színes-szagos, dubstep zenére összevágott montázzsal lehet eladni a japánok új konzolját. És mi a helyzet velünk? Nekünk továbbra is be kell érnünk Pocakkal.