Hírarchívum - 2012. december

VGA 2012: Új szereplőt kap a The Last of Us

A tavalyi Video Game Awards legizgalmasabb pillanatait egyértelműen a The Last of Us okozta, a Naughty Dog viszont az idei díjátadóra is ígér meglepetéseket a játék kapcsán. Például egy új szereplőt.

Vitára is megjelenik a Dead or Alive 5

PlayStation Vitára is átírja a Dead or Alive ötödik részét a Team Ninja. Egyelőre nem tudunk túl sokat a hordozható változatról, de annyi biztos, hogy valamikor a jövő év elején kerül boltokba.

Ilyen lesz a BioShock Infinite borítója

A 2K Games és az Irrational Games a minap bemutatta a februárban érkező BioShock Infinite dobozképét - a jövőben ezzel a borítóval keressük majd a játékot a boltok polcain!

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus - képek és részletek

A PlayStation Vitára érkező Ninja Gaiden Sigma 2 Plus az újoncoknak is kedvez, elvégre a Hero Mode-ra keresztelt foglalatosságban a kihívás érezhetően gyengébbnek ígérkezik. Befutottak az első screenshotok is.

Petíció a PC-s Grand Theft Auto V-ért

A közelmúltban összefogtak a PC-s GTA-fanok, és aláírásgyűjtésbe kezdtek annak érdekében, hogy az ő szeretett platformjukon is napvilágot lásson a Rockstar Games következő nagy dobása. Több mint százezer rajongó állt a petíció mellé.

Összeolvad a DualShock kontroller és a Move?

A Sony felettébb érdekes szabadalmi kérelmet nyújtott be az illetékes szervnél, amely előrevetíti a cég következő kontrollerét. Voltaképpen egy DualShock-PS Move hibridről van szó. A PS4 dobozában már ilyet találunk?

Splinter Cell: Blacklist - nem az ölés a lényeg

Békésebb beállítottságú játékosoknak egyetlen ártatlan életet sem kell kioltaniuk a Splinter Cell: Blacklistben. Sam Fisher több mint kilencvenféleképpen tudja ártalmatlanítani a gazfickókat. Nézzük meg közelebbről!

99 százalékban volt kész a Star Wars: Battlefront 3

A hajdanán a Free Radicalnál dolgozó fejlesztő szerint a rajongók által messiásként várt Star Wars: Battlefront 3 gyakorlatilag 99 százalékban elkészült, amikor a játékot törölték.

iOS-en hódít a The Walking Dead: Assault

A Telltale kalandjáték-sorozata, illetve az Activision-féle FPS mellett még egy játékkal gazdagodhatnak a The Walking Dead-hívők. Az Assault alcímre keresztelt produktum iOS-re jelent meg, és izometrikus stratégiával van dolgunk.

God of War: Ascension - jelentkezz a bétatesztre!

Élesedett a God of War: Ascension multiplayer bétatesztjének regisztrációs oldala. A Sony Santa Monica szeretettel vár minden érdeklődőt a korai online hentelésre - persze ne vedd készpénznek, hogy be is kerülsz.