Hírarchívum - 2012. december

Jövő héten jön a Black Knight Sword

Régóta nem hallottunk róla, pedig köszöni, jól van: a Grasshopper Manufacture és a Digital Reality második közös projektje a jövő héten válik letölthetővé az Xbox 360-tulajdonosok számára.

Company of Heroes 2 - az első fejlesztői napló

A Company of Heroes 2 sem kerülhette el a sorsát, a készítők fejlesztői naplósorozatot indítottak, aminek a minap futott be az első fejezete. Sok újdonságra nem derül fény belőle, de van benne legalább gameplay is.

Dead Island: Riptide - még több infómorzsa

A Techland sandbox zombis címének folytatásáról regélt egy sort a kreatív producer, Anthony Cardahi. A Riptide egy sor új funkciót tartalmaz majd, de emellett a hordamód részletei is nyilvánosak lettek.

Nextgen online RPG-n dolgozik a Ubisoft Massive

A Far Cry 3 élvezetes kooperatív módjáért felelős svéd csapat már a következő generációban dolgozik. Az egyik fejlesztő LinkedIn-profilja szerint új játékuk egy "AAA-kategóriás online szerepjáték lesz".

Kibővült a Humble THQ Bundle

A THQ-féle Humble Bundle-re eddig közel 700 ezren voltak kíváncsiak, a kiadó pedig rátesz egy lapáttal, és további két címmel bővíti az amúgy is rendkívül tartalmas csomagot. Az eddigi vásárlók is megkapják őket.

Képeken a Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A jövő évben érkezik a Dragon's Dogma első nagy kaliberű expanziója, a Dark Arisen. A Capcom egy csokornyi ropogós screenshotot tett közzé az új kalandokat, szörnyeket és helyszíneket felvonultató csomagból.

Sztoritrailert kapott a 3DS-es Castlevania

Márciusban landol Nintendo 3DS-en a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate. A Konami által kiadott új előzetesben megismerhetjük Trevor Belmont vérrel és dicsőséggel teli háttértörténetét.

Eddig 4 millió példány kelt el a Halo 4-ből

A Microsoft bejelentette, hogy a Halo-sorozatból eddig 50 millió kópia talált gazdára, míg a legutóbbi fejezetből, a Halo 4-ből 4 millió példány van a rajongóknál. A 343 Industries már dolgozik a folytatáson.

VGA 2012: Teaseren az új Tomb Raider

Ütősnek ígérkezik a hétvégi VGA díjátadó, elég csupán a friss előzeteseken rajta tartani a szemünket. A Crystal Dynamics elhozza Lara kalandjának új képsorait is - a "sikongatós" játékból futott be most egy apró videó.

Crysis 3 - megvan a pontos dátum

Kedves Crysis-fanok! Kapjátok elő szépen a naptáratokat, elvégre napra pontos megjelenési dátumot kapott a Crytek 2047-ben játszódó lövöldéje. A saját példányunkért a tél utolsó napjaiban szaladhatunk a boltba.