Hírarchívum - 2012. december

Megvan a Rayman Legends dátuma

Októberben bizonyossá vált, hogy a Michel Ancel platformjátéka lekési a Wii U startját, s csak 2013-ban lát napvilágot. Ma viszont kőbe vésett megjelenési dátumot kapott a kooperatív mókára kihegyezett Rayman Legends.

Gyengébb a Wii U hardvere a riválisokénál?

Most, hogy a Nintendo új konzolja végre napvilágot látott, a hardvertesztelők alapos vizsgálatnak vetették alá a processzort és a grafikus magot. Kiderült, hogy a Wii U teljesítménye "messze elmarad" az Xbox 360-tól és PS3-tól.

Skyrim: Dragonborn - kiszivárgott részletek

A DLC állítólagos bétatesztelői nem tudtak parancsolni a nyelvüknek, és számos részletet osztottak meg a nagyközönséggel a Skyrim soron következő bővítményéről. Sárkánylovasok, elő a kantárral, vár Morrowind földje!

Befutott a Crysis 3 gépigénye

A Crytek sorozatának darabjai egytől-egyig megizzasztották a konfigurációkat - miért lenne kivétel a harmadik rész? Lássuk a Crysis 3 minimum, ajánlott és magas teljesítményű rendszerkövetelményeit! Gépfejlesztésre fel?

Úton a Planescape: Torment folytatása?

A Planescape: Torment egyik designere látszólag komolyan fontolóra vette, hogy elkészítse a klasszikus szerepjáték folytatását, miközben erre utal az inXile frissen bejegyzett márkaneve is. Bonthatjuk a pezsgőt?

Aliens: Colonial Marines - a tervektől a kész műig

A Gearbox Software egy rövid, de annál érdekesebb előzetessel lepett meg minket az Aliens: Colonial Marinesből. Láthatjuk, hogy a koncepciós rajzokon megálmodott tervek milyen formában köszönnek vissza a játékban.

Launch traileren a Paper Mario: Sticker Star

Noha a Nintendo karácsonya túlnyomórészt a Wii U-ról, jobb helyeken pedig a Wii Miniről szól, azért a 3DS-tulajdonosok is számíthatnak újdonságra az év vége előtt. Jövő héten érkezik az új Paper Mario.

DLC-t kap a jövő héten az XCOM

Kedden DLC-vel bővül az XCOM: Enemy Unknown, a beszámolók szerint közel kétórányi extra tartalmat ígér a Kínában játszódó ráadáskampány. Tizenkét screenshotot kaptunk a jó hír mellé.

Ron Gilbert a Monkey Island-jogokra vágyik

Ron Gilbert arra vágyik, bárcsak ő birtokolná a Monkey Island és a Maniac Mansion jogait, de most, hogy a LucasArts is a Disneyé, aligha kapja meg őket, legyen is bármennyi pénze.

Eredeti színészekkel erősít a Walking Dead-FPS

Norman Reedus és Michael Rooker is elvállalta a Walking Dead: Survival Instinct munkálatait, így a Dixon-testvérek az eredeti színészek hangján szólalhatnak majd meg az FPS-ben.