Hírarchívum - 2012. december

Először mozog a Dishonored: Dunwall City Trials

Az Arkane Studios eddig adós volt a Dishonored első DLC-jének mozgóképével, amit szerencsére tegnap este meg is kaptunk. A december 11-én érkező csomagban számos kihívást kell abszolválnunk.

Egymilliónál jár a Trials Evolution

Egymillió letöltést hozott a Ubisoft és a RedLynx számára a Trials Evolution, és decemberben már jön is a játék második DLC-je, amit - hogy, hogy nem - a világvége inspirált.

Grammy-díjra jelölték a Journeyt

Örömhír a játékosoknak, a Journey zenei aláfestését is jelölték a Grammy-díjra: a februári díjátadón dől el, hogy a thatgamecompany mesterműve bezsebelhet-e egy újabb megtisztelő címet.

Assassin's Creed III - betesz a mentésnek a DLC

A letölthető az Assassin's Creed III Hidden Secrets című DLC-je, a játékosok egy része viszont arra panaszkodik, hogy eltűntek a mentéseik a telepítés után. A Ubisoft szerint ritka esetről van szó, de dolgozik a javításon.

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.

Úton a Mass Effect 3 következő DLC-je

A BioWare újabb egyjátékos DLC-t fejleszt a Mass Effect 3-hoz, ráadásul igazi nagydobásra készül, a munkálatoknál az eddigi írók és zeneszerzők többsége felvonul, sőt még Seth Green is visszatér.

A New Regency készíti el a Splinter Cell-filmet

Az Assassin's Creed-mozi után a Splinter Cell filmadaptációját is a New Regency gyártja le, miután a stúdió és a Ubisoft aláírta a megállapodást. Mint ismert, Sam Fishert pedig a zseniális Tom Hardy alakítja majd. Hurrá!

300 klasszikus DOS-os cím tolható böngészőben

Ha elmúltál 20 éves, s nem ma kezdted a gamer pályafutásodat, talán emlékszel még a DOS-os klasszikusokra. Az RGB oldalán mindenki szabadon nosztalgiázhat, csupán egy webböngésző kell hozzá.

Total War: Rome 2 - lelepleződött az első frakció

A Sega végre hivatalosan is leleplezte a Total War: Rome 2 első játszható frakcióját, amely minden meglepetés nélkül a rómaiakat jelenti. A későbbiek folyamán a többi nemzetről és pogány törzsről is lehull a lepel.

Skyrim - a korábbi DLC-k is jönnek PS3-ra

A Bethesda Blog legfrissebb bejegyzéséből nyilvánvalóvá vált, hogy a csapat nem mond le a Dawnguard és a Hearthfire bővítmények PS3-as változatairól, de most elsődleges prioritást élvez a Dragonborn csomag.