Hírarchívum - 2012. június

E3 2012: Resident Evil 6 különóra, antológia

Az E3 szelleme még mindig körülleng mindent, innen származnak a következő látnivalók. Jake kampányába már belepillanthattunk a napokban, Chris és Leon munkássága talonban heverészett. Csaknem egyórás tömény gameplay jelenet következik, továbbá RE6 Anthology és Archives részletek.

E3 2012: Kojima szerint a jövő a közösségi játékoké

Különbözős szociális elemek minden Metal Gear játékban megtalálhatóak lesznek, állítja Hideo Kojima. A CVG-nek adott interjújában kifejtette, hogy a közösségi és hardcore játékok idővel egyesülnek és fokozzák az élményt. Kiderült az is, hogy milyen platformokon fut a Fox Engine.

E3 2012: Véget ért a kiállítás - 45 ezer látogató

Michael D. Gallagher, az Electronic Entertainment Expo szervezőjének, az ESA-nak az elnöke elmondta, az idei kiállítás 45.700 szakembert vonzott Los Angelesbe. Az elemzők szerint ez 40 millió dolláros bevételt jelentett a városnak. 103 ország 200 kiállítója vett részt a rendezvényen.

E3 2012: Booth babe mustra videókon

Mielőtt még a végső hírroham befutna, időzzünk el egy csöppet a bájos hoszteszlányok domborulatain. Ők azok, akik kitartóan állják a leplezetlen férfitekinteteket, s akkor is mosolyognak amikor már fél órája ki kéne menniük pisilni, de még nem mehetnek el szünetre. Szexi és forró!

E3 2012: Mi van a Wii U-s Ghost Recon Online-nal?

Az elmúlt pár napban a csillagokat is lehozta az égből a Nintendo új masinája - sorra jelentették be rá az újabb fejlesztéseket, s a már megjelent címek bővített kiadását. Mire ez a nagy lelkesedés? A Ubisoft marketingese, Tony Key szerint még mindig tervben van Ghost Recon Online portja.

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!

E3 2012: Epic Mickey 2: Power of Two játékmenet

Mad Doctor visszatért - hiába győzte le hős egerünk az első részben. A misztikum újra visszatér Wasteland földjére, így Mickey nyeregbe száll, hogy újra rendet tegyen a klasszikus Disney rajzfilmek világában. Vele tart Oswald, a nyúl is - kooperatív örömökhöz juttatva a játékost.

E3 2012: A free-to-play felé nyit a Crytek

A német Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli a Videogamer magazinnak elmondta, hogy cégük teljesen áttér a free-to-play játékok készítésére, miután a jelenlegi dobozos fejlesztéseik lefutnak. A kijelentés merész és egyben követendő példa lehet a riválisok számára. Ez a jövő?

E3 2012: Jövőre jelenik meg a Watch Dogs

A Watch Dogs valószínűleg az idei E3 legnagyobb meglepetése volt, a Ubisoft bejelentéséhez, hatásos bemutatójához az is hozzátartozott, hogy a cég először nem árulta el a megjelenési dátumot és az érintett platformokat, mondván hadd találgasson a jónép. Most már viszont mindent tudunk.

E3 2012: Így fest most a SimCity élesben

A Maxis több lábon áll: még a nyár folyamán érkezik Facebookra a SimCity Social, de az ötödik rész is kész a jövő évi megjelenésre - ez utóbbiból látunk most játékmeneti felvételt. Aprólékos városmenedzsment, de mégis könnyed és olykor humoros atmoszféra. A GlassBox engine jól vizsgázik.