Hírarchívum - 2012. június

Életben van a rajogói Half-Life remake

Sokáig a figyelem középpontjában volt, aztán szépen lassan eltűnt a rajongók által készített Half-Life remake, a Black Mesa. Most azonban a projekt újra hallatt magáról, ráadásul rögtön néhány ígéretes screenshottal. Episode 3 helyett jó lesz ez is az éhes fannak?

Broken Sea - új játék a magyar NeoCore-tól

Talán bátran mondhatjuk, hogy a magyar NeoCore Games szépen befutott a King Arthur két részével. Új játékukban láthatóan már különösebben a neves brit uralkodó nevére sincs szükségük, bár a Broken Sea el is szakad a korábbi stílustól: úgy tűnik, szerepjáték lesz.

Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.

Realisztikus kardjátékon dolgozik a regényíró

Neal Stephenson, a történelmi fikcióiról, és sci-fi regényeiről ismert író megunta, hogy gyakorlatilag nincs épkézláb, realisztikus, igazi kardművész-játék a piacon, így a Kickstarter lehetőségeit kihasználva úgy döntött, indít egy ilyen projektet, felhasználva saját fejlesztőcsapatát.

Diablo III - már közel járhat a pénzes AH

Ugyan hivatalos dátumot még mindig nem közölt a Blizzard azzal kapcsolatban, mikor tervezi elindítani a valós pénzzel működő aukciós házat, úgy tűnik, már az előkészítés utolsó lépéseinél tartanak. Ha pénzt akarsz tenni az accountodra, szükséges lesz egy authenticatorra.

SmartGlass - minden Microsoft-játékban

Minden first party játék támogatni fogja a SmartGlass funkcióit, jelentette be a Microsoft. A fejlesztők maguk választhatják meg, hogy milyen jellegű információt szeretnének közölni a SmartGlasson keresztül: fontos dolgokat, vagy csak kiegészítő érdekességeket.

Skyrim szintű sikerterméket akar a THQ

A THQ nemrég kinevezett főnöke, Jason Rubin ambíciózus, és tényleg a siker útjára szeretné terelni a kiadót. Éppen ezért úgy gondolja, nem csak a Saint's Row-sorozatnak kellene megváltoznia, de a Darksiders II készítőinek is mást kellene csinálnia a jövőben.

Dead Island: Riptide - új játék, nem kiegészítő

Kicsit ugyan elveszett az E3 forgatagában a Dead Island: Riptide bejelentése, főleg, hogy a nevén kívül gyakorlatilag semmi más információt nem árultak el róla, de mi azért rátaláltunk nektek. Most még egy-két apróságot megtudtunk róla, hogy kibírjuk a következő infóhalmazig.

League of Legends accountokat loptak a hackerek

A Riot e-mailben tájékoztatta európai felhasználóit, hogy a minap hackerek támadták meg a League of Legends rendszerét, ami után személyes adatokat és jelszavakat is meglovasítottak. A fejlesztők jelszócserére kérnek mindenkit, a pénzügyi információk miatt nem kell aggódni állítólag.

Valójában bukás volt a UFC Undisputed

Noha a THQ bajban van, ez kétségtelen, a korábbi kommunikáció alapján azt hihettük, hogy a UFC-széria jól tejelt a kiadónak. Michael Pachter elemző szerint ez egyáltalán nem volt így, a THQ azért adta el UFC-jogokat az Electronic Artsnak, mert már a legutóbbi UFC sem aratott túl fényes sikert.