Hírarchívum - 2012. június

E3 2012: Hol van a Rainbow Six: Patriots?

Most, hogy a Ghost Recon új része már a boltokban, újra előtérbe kerülhet a Ubisoft másik taktikai shootere, a Rainbow Six. A Szivárvány Hatos fejlesztésének bizonyára nem tett jót a kreatív direktor, David Sears év eleji távozása, de a franciák megnyugtattak mindenkit.

E3 2012: Végre itt a Metro: Last Light gameplay

Nyissuk valami régen várt finomsággal a mai napot. Őszintén szólva aggódtunk az elmúlt napokban, hiszen hiányoltuk a 4A Games új játékát a kiállításról. A Metro: Last Light viszont köszöni jól van, s több, mint negyedórás gameplay érkezett belőle az E3-as demót bemutatva.

E3 2012: New Union - a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőitől

A GSC Game World bezárásával a S.T.A.L.K.E.R.-t fejlesztő brigád két részre szakadt. Az egyik felük javában készíti a Survarium névre keresztelt online FPS-t, míg a többiek a New Unionon szorgoskodnak. Utóbbiak sem szakadtak el a posztapokaliptikus témától. Részletek és képek.

E3 2012: Túl lineáris lesz a Star Wars 1313?

Aggodalomra adhatnak okot Dominic Robilliard szavai a Star Wars 1313-at illetően. A kreatív direktor nyíltan kijelentette a GameFront magazinnak, hogy játékuk "lineáris, előre kidolgozott hullámvasút". A baj mégsem olyan nagy, elvégre nagyobb szabadságunk lesz, mint gondolnánk.

E3 2012: NFS: Most Wanted - mindenből egy kicsit

A Criterion fejese teljesen odáig van új játékuktól, a Need for Speed: Most Wanted-től. Elmondása szerint bátran építkeztek a Burnout Paradise és a Hot Pursuit hagyományaira, "a legjobb szir-szar dolgokat" emelték át az új projektükbe. Mindkét széria rajongói meg lesznek elégedve.

E3 2012: Sniper: Ghost Warrior 2 bemutató

A City Interactive eddig se titkolózott a Sniper: Ghost Warrior folytatásáról, sőt egyenesen kérkedtek, hogy nekik bizony telik a CryEngine 3-ra. Szó, ami szó remek munkát végeztek a grafikusok és a modellezők, a játék bitang jól fest, sőt az E3-as demó is elnyerte a tetszésünket. Nektek is?

Activision-Blizzard részesedést adna el a Vivendi

Az Activision-Blizzard többségi tulajdonosa, a francia Vivendi újabb adag részvényt adna el a holdingcégből, vetették fel egy felsővezetőknek tartott összejövetelen. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Vivendo mindent el akar-e adni, vagy csak tovább csökkentené a részesedését.

E3 2012: Vadiúj Call of Duty: Black Ops 2 trailer

Azért is megéri kifizetni a repülőjegyet, a szállást és magunkkal vinni némi zsebpénzt, hogy a helyszínen csodálhassuk meg a Black Ops 2 exkluzív előzetesét, amit csak a kiállításon lehet megtekinteni. Több, mint ötperces anyagról van szó - a gép előtt ülőknek csak sekikem minőségben.

E3 2012: Fable: The Journey - mágia a kezedben

A fene se érti ezt a Fable: The Journey-t. Az albioni hangulat az egyik legjobb angolszász hagyományokból építkezik, a játékmenet viszont túlzottan is kézen fogja a játékost. Aggódunk, hogy egy rail shooter lesz belőle, mindenesetre unikumkaland lesz - ez nem vitás.

E3 2012: 50 ezer font egy DLC a Curiosityhez

Peter Molyneux-nek láthatóan végleg elmentek otthonról. Attól függetlenül, hogy új játéka, a Curiosity gyakorlatilag egy társadalmi kísérlet, még DLC-ket is ad hozzá, melyek közül az egyik 50 ezer fontba fog kerülni. Viszont csak egy darabot lehet majd megvásárolni.