Hírarchívum - 2012. június

Ezek a játékok jönnek a Wii U-ra

A Shacknews jóvoltából megérkezett az első lista, ami a Nintendo Wii U-ra érkező játékokat sorakoztatja fel megjelenés szerint. Ez alapján nem kevés nyitócím érkezik a konzolhoz, amire már a nagyobb külföldi üzletek már előrendelést is vesznek fel, noha az árról és a premierről még mindig nem tudunk semmit.

Európába jön a Tokyo Jungle

A Sony a hét folyamán megerősítette, hogy az eddig Japán-exkluzívnak vélt Tokyo Jungle nyugaton is megjelenik majd. A cég maga is "elmebeteg" anyagnak tartja a letölthető játékot, viszont biztos benne, hogy sokaknak tetszeni fog a beöltöztethető vadállatok által uralt Tokió.

Még több látnivaló az Unreal Engine 4-ről

Az első kétperces prezentáció óta még több látnivaló futott be a negyedik generációs Unreal Engine-ről, s bár szabadkoznunk kell, mert egy részük nem éppen a legfrissebb, ezeket a kedvcsinálókat kár lenne kihagyni! Egy raklapnyi screenshot és közel negyedórányi mozgókép ütötte a markunkat.

Még várni kell a Wii U-s Zeldára

Bár a tavalyi Wii U-bemutató alkalmával a Zelda-techdemó volt az, ami egyöntetűen lenyűgözte a közönséget, az idei E3-ról az új Zelda gyakorlatilag minden formában hiányzott - nem véletlenül. Shigeru Miyamoto elárulta, hogy jelenleg is csak kísérleteznek, ötletelnek a Wii U-s Zelda kapcsán.

GC 2012: Ott lesz a Sony Kölnben

Így megy ez, alig lett vége az egyik legnagyobb játékosbulinak, már nem kell sokat várni a következőre. A Németországban megrendezendő GamesCom látogatottságot tekintve a legnagyobb összejövetel a világon, persze ez minket hidegen hagy, ha nincsenek kiállítók - a Sonynak sem sokon múlott.

Starcraft II: Heart of the Swarm - mozgásban a multi

A Diablo III megjelenésével a Blizzard és a rajongók figyelme újra a Starcraft II-re koncentrál, a stúdió pedig vadonatúj játékmeneti felvételt tett közzé a Heart of the Swarm standalone expanzióból. Azért is érdekes, mivel már akció közben láthatjuk az új egységeket.

Itt a New Union első trailere - ez az új STALKER?

Mi sül ki abból, ha a S.T.A.L.K.E.R. találkozik a Fallout 3-mal? Hát persze, hogy a New Union - az összehasonlítás nem hasraütésszerű, elvégre a fejlesztők is így nyilatkoznak gyermekükről. Jó okuk van rá, elvégre az egykori GSC Game World tagjai hegesztik.

E3 2012: Halo 4 - multiplayer örömök

A Halo sorozat szavatosságát mindig is a fogyasztható többjátékos szegmens határozta meg, a 343 Industries is jól tudja ezt. A Halo 4 multija hasonló karriert futhat be, mint az elődöké. Az MLG elég hosszan elmerengett a többjátékos porcióról, ezt a felvételt nyújtjuk át most.

E3 2012: Még nem kell nyugdíjba küldeni az X360-at

A Microsoft Studios elnöke, Phill Spencer nyilatkozata erre enged következtetni. Az úriember elmondta, több, mint két év van hátra az Xbox 360 életciklusából - most van itt az igazán durva tartalmak ideje. Ettől persze még jöhet az utód 2013 végén, hiszen az átfedés nagyon is elképzelhető.

E3 2012: Első képeken az Alien Fear

A Bydgoszcz Studio játéka könnyen fogyasztható sci-fi lövölde a stílus szerelmeseinek. Az Alien Fear letölthető formában lát napvilágot PSN-en és XBLA-n, s ehhez képest nem is néz ki rosszul, tekintve, hogy az Unreal Engine 3 fut alatta. Az idegenek (már megint) a spájzban vannak.