Hírarchívum - 2012. július

Itt a Tony Hawk's Pro Skater HD launch trailere

Holnap válik letölthetővé a Tony Hawk's Pro Skater HD, ami a profi gördeszkás nevével fémjelzett sorozat első két részében feltűnt klasszikus pályáinak gyűjtőhelye lesz. A látvány a mai kor kívánalmainak megfelelő, viszont a hangulat a régi: nosztalgiázók, kapjátok elő a deszkáitokat!

Need for Speed: Most Wanted - előrendelői extrák

Az Electronic Arts bejelentette, hogy milyen extrák járnak azoknak, akik jó előre bizalmat szavaznak a legújabb Need for Speed játéknak. A Most Wantedből is készül Limited Edition természetesen, emellett üzlettől függően három DLC közül ütheti egy majd a markunkat.

PlayStation-exkluzív lehetett volna a Limbo

Érdekes sztoritól rántotta le a leplet a Sony a Limbo című indie fejlesztés kapcsán: annak idején a játék PlayStation 3-exkluzív lehetett volna, folytak is tárgyalások ez ügyben, azonban a vállalat elbaltázta az üzletet, mert ragaszkodott ahhoz, hogy a jogok automatikusan rá szálljanak.

Mobileszközökön tér vissza a Re-Volt

Egy koreai vállalat, miután két évvel ezelőtt kivásárolta a jogokat, adhatja ki ősszel újra a Re-Voltot. A távirányítós autóverseny ráadásul mobileszközökön tér vissza, először az Apple-rajongókat célozzák meg a készítők, majd egy hónappal később jöhet az androidos változat.

Így kezdődik az Epic Mickey 2

Befutott az Epic Mickey folytatásának bevezető animációja, kiderül, mi lesz az új rész alapfelütése, és hogyan kezdődik majd az új kaland. Jó öt perc hosszú, ugyanis ízelítőt kapunk a Disney-rajzfilmekre jellemző zenei betétekből, amik immár az Epic Mickey 2-t is tarkítani fogják.

Tíz perc a Darksiders II-ből

A Comic-Con és a GameSpot jóvoltából tíz percen keresztül bámulhatjuk a Darksiders augusztusban érkező második részét. A felvétel nem különösebben akciódús, a Vigil Games ezúttal más szemszögből akarta bemutatni a játékot - kattintsatok, és kiderül, hogyan!

Játék készül a Spartacus alapján

Kicsit megkésve ugyan, de szólunk: a Comic-Conon bejelentették, hogy játék készül a Spartacus című tévésorozat alapján. A Ubisoft és a Kung Fu Factory gondozásában fejlődő produktum lényege a többjátékos mód lesz, ahol a saját gladiátorainkkal is földbe döngölhetjük a haverokat.

Magyarországról is elérhető a PlayStation Plus

Hivatalosan is elérhető Magyarországról a PlayStation Plus. A Sony hazai képviselete a délután bejelentette, hogy a magyar PlayStation Store-on keresztül is előfizethetünk a prémiumszolgáltatásra negyedéves vagy éves felbontásban - a júzerek kilenc játékot már most letölthetnek ingyen.

Gameplay felvételek az új Medal of Honorról

Néhány szerencsés már javában tolhatja a Medal of Honor: Warfighter többjátékos módjának alfaverzióját, ezt - mondhatni nem túl jogkövető módon - páran rögzítették is, hogy utána megoszthassák a tisztelt publikummal. Most két gameplay felvétel érkezett, csekkoljátok!

Project Ogre = Metal Gear Solid 5?

Hiába beszél Hideo Kojima skizofrén módon két különböző projektről, a Project Ogre valójában a Metal Gear Solid ötödik részét takarja. A pletykák szerint a mester a Comic-Conon, zárt ajtók mögött mutatta be a játékot, innen szivárgott ki egy kép, ami állítólag leleplezi az összefüggést.