Hírarchívum - 2012. augusztus

GC 2012: Az egész világ SimCityzik

A jövőre megjelenő SimCity az első epizód lesz a SimCity 2000 Network Edition óta, amiben érdemi többjátékos rész szerepel, a fejlesztőknek nem kevesebb volt a célja, mint a SimCityző játékosok városait egyetlen világban egyesíteni. Bármit csinálsz, hatással lesz a világgazdaságra!

GC 2012: Multizunk az új Need for Speedben

A Gamescomra multiplayer trailer jutott a Need for Speed: Most Wantedből, ezen felül az Electronic Arts bejelentette: a CloudCompete fícsör segítségével platformtól függetlenül gyűjthetjük, erősíthetjük a reputációnkat a játék online részében. Tartsátok az iramot, és csekkoljátok!

GC 2012: Mozgásban az új Army of Two

A Gamescomon végre gameplay jeleneteket is kaptunk a legújabb Army of Two-ból, ami új főhősökkel, új motorral és nem utolsó sorban új környezettel várja a rajongókat. Alpha és Bravo Mexikóba megy drogháborút demokratizálni - ebből látunk most néhány képsorozatot.

GC 2012: Lost Planet 3 látnivalók érkeztek

Egy trailer és néhány új kép ütötte a markunkat a Lost Planet harmadik része kapcsán. A játék új képkockáin feltűnik egy új vonóhorgos eszköz, valamint a szintén új fedezékrendszer is megcsodálható - bizony, a Lost Planet 3 alapos átalakuláson ment át a korábbi epizódokhoz képest!

GC 2012: Online szolgáltatást kap a Resident Evil

Készül a Resident Evil Call of Duty Elite-je, ha élhetünk ezzel a képzavarral, a Resident Evil.net egy olyan online szolgáltatás lesz, ami egy kalap alatt fogja össze a sorozat egyes epizódjait. Itt összegzik a játékosok statisztikáit, lesznek eventek és feloldható jutalmak is.

GC 2012: Újabb multis traileren a Medal of Honor

Javában zajlik az Electronic Arts sajtókonferenciája a Gamescomon, a bemutatón természetesen a Medal of Honor: Warfighter is előkerült. A kiadó újabb multiplayer trailert vetített le a játékból, illetve elhintett némi plusz információt - úgy fest, Kölnt is bevették az év legfontosabb háborús FPS-ei!

GC 2012: DmC - Vergil visszatér, új trailer

A Capcom megerősítette, hogy Dante ikertestvére, Vergil is visszatér majd a DmC-ben, a hír mellé pedig új előzetest és screenshotokat is csatolt az érdeklődők számára. A bosszúvágy mindkettőjükben megvan a démonokkal szemben, össze is fognak, hogy megmentsék az emberiséget.

GC 2012: Half-Life 3 bejelentés a kiállításon?

Hivatalosan még nem is kezdődött el a Gamescom, máris nyakig állunk az új bejelentésekben és látnivalókban, ráadásul a pletykák szerint még durvább premierekre is számíthatunk: a rendezvény hivatalos honlapján napvilágot látott lista szerint a Dragon Age III és a Half-Life 3 is kint lesz a shown!

GC 2012: Injustice - akcióban a Macskanő

Ha már a The Dark Knight Rises miatt aktualitása van a Macskanőnek, a NetherRealm is úgy határozott, hogy a latexruciba bújt cicalányt mutatja be legközelebb, mint az Injustice: Gods Among Us játszható karakterét. A szuperhősök verekedős játékában a Macskanő simán elfenekeli Supermant.

GC 2012: Bemutatkozik a Remember Me

A Capcom a Gamescomon tartott sajtókonferenciáján mutatta be a Remember Me-t, ami egy vérbeli memóriacsencselős, identitáskutatós akciójáték lesz sok közelharccal és platformrésszel. A Remember Me egyébként már a tavalyi kiállításon is látható volt - igaz, akkor még más néven.