Hírarchívum - 2012. szeptember

Guild Wars 2 - újra kapható digitálisan

Az idei év legnagyobb MMORPG-durranása, a Guild Wars 2 újra megvásárolható közvetlenül az ArenaNettől, miután hosszabb időre felfüggesztették az árusítását. A szerverek egyszerűen nem bírták szuflával a beáramló játékosokat, az üzemeltetőknek rendbe kellett szedniük magukat.

Képeken a Sony 3D-s kijelzővel szerelt headsetje

Hamarosan napvilágot lát a Sony legújabb kütyüje, a HMZ Personal 3D. Voltaképpen egy fejre szerelhető 3D-s kijelzőről beszélünk, s úgy fogunk kinézni benne, mintha egyenesen a Star Trekből jöttünk volna. Ha éppen nincs otthon térhatású TV-d, akkor vásárolhatsz ilyen headsetet a PS3-adhoz.

F1 2012 - Grand Prix mód nélkül

Nagy érvágással jelenik meg a hónap végén az idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojáték. A Codemasters megerősítette, hogy az F1 2012-ből kimarad a Grand Prix mód, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy egy teljes szezont végigtoljanak egy létező F1-pilótát megszemélyesítve.

Tölthető a FIFA 13 demója

Az EA Sports tegnap árulta el, és nem is hazudott: ma megjelent a FIFA 13 kipróbálható változata, a demó PC-n, PS3-on és Xbox 360-on érhető el, öt csapat mögé állhatunk be egy-egy meccs erejéig. A teljes játék a hónap végén landol a boltok polcain, ott a platformlista is szélesebb lesz.

Bejelentésre készül az Obsidian: Dungeon Siege 4?

Az Obsidian hivatalos weboldalán rejtélyes teaser kép látott napvilágot, ami egy Project X nevű fejlesztést reklámoz - a fórumon olvasható találgatások szerint a csapat a Dungeon Siege negyedik részét jelenti be hamarosan, legalábbis az óriási négyes szám árulkodó a főoldalon.

Black Ops II - egy kis multi fejlesztői kommentárral

Újabb előzetes érkezett a Call of Duty: Black Ops második részéről, a Treyarch megint a multiplayert vette elő. Ezúttal az egyik fejlesztő is kommentálja az eseményeket, bemutatja a Pick 10 kasztkészítő módot, és néhány perkről is lehull a lepel - a rajongók majd eldöntik, kell-e nekik!

Assassin's Creed III - a maják nyomában

Gameplay videó formájában is megleshetjük, mit kínál majd az Assassin's Creed III egyik előrendelői akciójához mellékelt DLC: a Lost Mayan Ruins című egyjátékos küldetés - bár a név sejteti - ősi romokhoz kalauzol el bennünket, ahova Connor Indiana Jonest megszégyenítő módon jut el.

Így konzolosodik a Steam

Tegnap elkezdődött a Steam Big Picture Mode-jának tesztelése, egyúttal az első képkockák is kiszivárogtak az átalakított szolgáltatásból. Nem kell aggódni, a régi kezelőfelület marad, de aki a nappaliban ülve, a tévét és a kontrollert részesítené előnyben, az nagyon örül majd az újdonságnak!

Medal of Honor - Bin Laden-akció Bin Laden nélkül

Az Electronic Arts ért a marketinghez: megállapodást kötött az Osama Bin Laden elleni akciót feldolgozó mozi készítőivel, aminek értelmében a Medal of Honor: Warfighter DLC-je is a témával foglalkozik majd. Mit jelent ez a gyakorlatban? Két multiplayer pályát, ami éppen Pakisztánban játszódik.

Resident Evil 6 - bőrdzsekis kiadás és új trailer

Végre az európaiak is megrendelhetik a Resident Evil 6 legértékesebb kiadását: a gyűjtőknek szánt csomagban egy bőrdzseki is található, éppen olyan, amilyet Leon viselt az akciói során. Egyúttal a minap egy új előzetes is befutott az anyagból - szinte el sem hisszük, hogy három hét múlva itt a megjelenés!