Hírarchívum - 2012. szeptember

Wii U - a japán árazás már megvan

Japánban már bejelentették, hogy mikor és milyen áron kerül boltokba a Nintendo újgenerációs konzolja, a Wii U: a masina megfizethetőnek, de a tabletkontroller méregdrágának tűnik. A Nintendo emellett a nyitócímekről, a pontos specifikációkról és egy hűségprogramról is beszélt.

HWSW: Jön az iPhone 5

Az előzetesen kiszivárgott információknak mindenben megfelelt az új, végül iPhone 5 névre hallgató Apple-telefon. Új, hosszabb kijelző, világszerte használható LTE, vékonyabb, könnyebb ipari formaterv. A meglepetést a processzor adja, az Apple valószínűleg a világon elsőként szállít Cortex-A15 alapú telefont.

Már készül az új Brothers in Arms

De most tényleg. Miután a Furious 4-nak nem sok köze volt a sorozat esszenciájához, a Gearbox - talán éppen a rajongók nyomására - úgy döntött, hogy a játékból vadonatúj címet varázsol, a Brothers in Armst pedig inkább meghagyja a második világháborút "tisztán" kedvelőknek.

Yaiba - bemutatkozik Keiji Inafune zombis játéka

A Dead Rising, az Onimusha és a Mega Man atyja, Keiji Inafune azt ígérte, hogy az idei Tokyo Game Showra egy zombis témájú meglepetéssel készül. A játék immáron lelepleződött: a Yaiba egy igazi vérgőzös kaland lesz, sötét tónusokkal és rengeteg vérrel. Az első teaser már megérkezett.

Fuse - itt vannak az első részletek és képek

Az Insomniac Games és az EA végre lerántotta a leplet a korábban Overstrike címen futó alkotásáról. A négyfős kooperatív módra kihegyezett akciójátékban minden hájjal megkent titkos ügynököket alakítunk, feladatunk pedig az, hogy megvédjük az emberiséget a Fuse nevű idegen energiaforrástól.

A Steam és az Origin babérjaira törhet a Uplay

A Ubisoft digitális áruháza, a Uplay jelenleg a kiadó kínálatából származó címeket árusítja, ám ez változhat a jövőben. A franciák fejese, Stephanie Perotti elárulta, hogy már erősen gondolkoznak azon, hogy third party játékokat is elérhetővé tesznek a szolgáltatáson keresztül.

Elérhető a WRC 3 demója

A Milestone kiadta a WRC 3 kipróbálható verzióját PlayStation Networkön, az xboxosoknak viszont péntekig kell várniuk arra, hogy lenyomják a spanyol rali egyik szakaszát Sébastien Loebbel. Kiderül hát, hogy tényleg radikális változásokat hoz-e a WRC hivatalos licencével felvértezett videojáték.

Befutott az NHL 13 launch trailere

A jégkorong szerelmesei örülhetnek, elvégre holnap érkezik az NHL 13. Ha már az észak-amerikai ligát nem közvetítik kishazánkban, legalább annyi vigaszunk legyen, hogy virtuális formában hódolunk a profi hokinak. A megjelenés mellé csatolt videó tényleg jégre tesz bennünket.

Ecolibrium - ingyenes ökoszimulátor PS Vitára

Ma jelent meg PlayStation Vitára az Ecolibrium, amely egy valós idejű ökoszisztéma-szimulátor, és a feladatunk az lesz, hogy harmóniát teremtsünk a saját magunk által létrehozott környezetben. A Sony’s Discovery Apps új címe teljesen ingyenes minden Vita-tulajdonosnak. Csekkold a látnivalókat!

Először mozgásban az Akaniero: Demon Hunter

Fény derült végre az ájtatos képű designer, American McGee új játékára. Azt korábban is lehetett sejteni, hogy az úriembernek tervei vannak a Piroska és a farkas című mesével, amely az Akaniero: Demon Hunter című akció-RPG-ben teljesedett ki. A Spicy Horse fejlesztése free-to-play cím lesz.