Hírarchívum - 2012. szeptember

Aliens: Colonial Marines - trailer az előrendelőknek

A Gearbox újabb kedvcsinálóval kedveskedett azok számára, akik biztosra akarnak menni, és jó előre meg szeretnék rendelni az Aliens: Colonial Marinest. Nekik négy exkluzív karakter lesz a jutalmuk, mindannyian A bolygó neve: Halálból ismerősek. A filmek rajongói előnyben.

Nintendo Wii U-ra is megjelenik a Black Ops 2

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 nem hiányzik majd a Nintendo Wii U kínálatából. Forradalmi kooperatív lehetőséggel érkezik a játék: a TV-n és a GamePad képernyőjén folyik a küzdelem, betonstabil 60 fps-sel.

Wii U-exkluzív lesz a Bayonetta 2

Hatalmas meglepetéssel szoltált a japán Nintendo Direct sajtótájékoztatója a mai nap folyamán. Az első rész egyik fejlesztője, Yusuke Hashimoto bejelentette a Bayonetta 2-t, amit a Nintendo ad majd ki, s kizárólag Wii U-n teszi tiszteletét. Az első videó már befutott.

Nintendo TVii - indul a Wii U tévészolgáltatása

A japánok november 30-án megjelenő konzoljukkal teljes mértékben uralni szeretnék a nappalit. A Nintendo TVii szolgáltatás keretében átfogó műsorszolgáltatást élvezhetünk a Wii U-n keresztül. Hozzáférhetünk a Netflix, a Hulu Plus az Amazon TV streaming adásaihoz, amiket rögzíthetünk is.

Halo 4 - a Forerunnerek visszatérése

A fejlesztők rosszul titkolták eddig a promethean ellenségek kütyüit, ám a legújabb fejlesztői napló végre megerősíti az eddig nyílt titok tárgyát képező új ellenfelet. Ezúttal a fejlesztők mesélnek a Forerunnerekről - az ősi faj viseltes dolgaiba még Master Chief bicskája is beletörhet.

Hazánkba november 30-án érkezik a Wii U

Satoru Shibata, a Nintendo of Europe elnöke végre hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii U Európára vonatkozó megjelenési dátumát. Nálunk is elérhető lesz a Premium és a Basic modell, valamint a 32 GB-os flash memóriával érkező kiszerelésben megtalálhatjuk a Nintendo Land című játékot is.

Real Racing 3 - durva autószimulátor iPhone 5-re

Az EA fejese, Rob Murray mutatta be a tegnap este lezajlott Apple-bemutatón a Real Racing 3-at, mely már tényleg konzolos szintű grafikát ígér iOS-re. A mobilos autószimulátor teljes mértékben kihasználja a frissiben bejelentett iPhone 5 képességeit. Nem hiszed? Csekkold a látnivalókat!

Tokyo Jungle - trailer a megjelenés mellé

A világvégét csupán az állatok élték túl: verebek, kutyák, macskák, oroszlánok, elefántok és a többiek. S miután néhai lakhelyükön már csak elmúlásszagú romok találhatók, meg kell próbálniuk a zord körülmények között is életben maradni. Befutott a kissé debil Tokyo Jungle launch trailere.

Assassin's Creed III - ismerd meg Connort!

Befutott az Assassin's Creed III fejlesztői naplósorozatának harmadik része, amiben magát a játék főszereplőjét, Connort mutatják be közelebből a készítők. A félig brit, félig indián származású hős az egyik legkeményebb karakter lesz a sorozat történetében, ezt az új videó is bizonyítja.

Tölthető a Harry Potter for Kinect demója

Az Electronic Arts nem hagyja parlagon heverni a Harry Potter jogait, most éppen kinectes marhulással készül az őszre, ahol a mozgásérzékelős kamera segítségével élhetjük át a filmek legjobb pillanatait. A játék demója a minap landolt az Xbox Live-on, három pályát lehet kipróbálni benne.