Hírarchívum - 2013. január

Path of Exile - hét perc gameplay

Érdemes figyelni az új-zélandi Grinding Gear Games free-to-play akció-szerepjátékára, hiszen fizetős címeket megszégyenítő grafikával és képességfával van megáldva. Az IGN jóvoltából most betekintünk a játékmenetbe.

SimCity - a hónap végén indul a béta

Az EA bejelentette, hogy január utolsó hetében kezdetét veszi a SimCity bétatesztje - az érdeklődők még két napig regisztrálhatnak a korai próbalehetőségre. A béta nagyságrendileg egy óra játékidővel bír.

Bikini és tenger a Dead or Alive 5 Plus trailerben

Márciusban érkezik PlayStation Vitára a Dead or Alive 5 Plus, amely az alapjátékkal ellentétben belső nézetű küzdelmeket is kínál. Csinos leányzók, napfény és tengerpart az új előzetesben - vesd rá magad!

Total War: Rome II - bemutatkozik Makedónia

A Creative Assembly felfedte a Total War: Rome II harmadik játszható frakcióját, a makedónokat. Róma és Karthágó mellett Nagy Sándor népe is harcba indul a győzelemért. Egy képünk van róluk.

Wildman - tekintsünk bele a játékmenetbe!

A Gas Powered Games frissítette a héten bejelentett Wildman kickstarteres kampányát egy gameplay-felvétellel. Elsőként tekintsünk bele Chris Taylor csapatának új akció-szerepjátékába - ütősen néz ki!

Skyrim - februárban jönnek a DLC-k PS3-ra

Megtörtént, amit megkövetelt a haza: a Skyrim kíméletlenül sokáig halogatott letölthető tartalmai a jövő hónapban PlayStation 3-on is tiszteletüket teszik. Ráadásul a megjelenés hetén féláron vásárolhatjuk meg a DLC-ket.

God of War: Ascension - teaseren a single

Megannyi multiplayer okosság után végre szemügyre vehetjük a God of War: Ascension egyjátékos kampányát. A rövidke videóban láthatjuk Kratos feleségét és lányát is, amikor még minden szép és jó volt.

Hitman HD Trilogy - képtrió a galériában

Újabb három screenshotot kaptunk a két hét múlva boltokba kerülő Hitman HD Trilogyból, amiken a 47-es ügynök előző generációs, csöppet baltával faragott, mégis nagy felbontású fizimiskáját is megtekinthetjük.

Metro: Last Light - már nem lehet előrendelni

A GameStop letölthető játékokra szakosodott áruházában már nem lehet előrendelni a Metro: Last Lightot, a kereskedő a THQ jövőjével kapcsolatos bizonytalanságokra hivatkozva állította le az előjegyeztetési lehetőséget.

Ejti a Sony a DualShockot?

Meredek pletyka érkezett, talán ez az egyik legérdekesebb híresztelés a következő generációval kapcsolatban: lapértesülések szerint a Sony új kontrollert készít a PlayStation 4 mellé, és ejti a DualShock dizájnt.