Hírarchívum - 2013. január

A Witcher 3-ra célozgat a CD Projekt RED?

Egyre több jel mutat arra, hogy február elején a The Witcher harmadik részét mutathatja be a CD Projekt RED. Most éppen egy teaser képet kaptunk, ami a találgatások szerint szintén a bejelentésre céloz.

Skylanders Disney-módra, jön a Disney Infinity

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Disney a minap hivatalosan is bemutatta a Disney Infinity nevű játékot, ami az Activision-féle Skylanders bődületes sikerét hivatott majd meglovagolni.

Launch traileren a DmC

Tegnap óta vásárolható meg a DmC: Devil May Cry, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. Dante pallost és pisztolyt ragad, majd démonhentelésbe kezd, a Ninja Theory pedig szerencsére nem lőtt mellé.

Megvan az Injustice megjelenési dátuma

Végre pontos megjelenési dátumot is hallottunk az Injustice: Gods Among Us kapcsán, emellett a Warner Bros. a gyűjtői kiadásról is beszélt - igaz, nem először, mert néhány hónapja már megtudtunk róla ezt-azt.

Megérkezett a BioShock Infinite gépigénye is

A 2K Games, valamint az Irrational Games közzétette a BioShock Infinite gépigényét, emellett a fejlesztők röviden azt is összefoglalták, milyen technikai sajátosságokkal rendelkezik a PC-s verzió.

Szabadon engedték az ArmA III fejlesztőit

Négy hónapos történet végére tehetünk pontot, a hírek szerint szabadon engedték a Bohemia Interactive kémkedés vádjával Görögországban fogva tartott fejlesztőit. Óvadékot azért kellett fizetni.

Megvan az Assassin's Creed-film forgatókönyvírója

Noha a Ubisoft még októberben bejelentette, hogy nekiesik az Assassin's Creed-mozi forgatókönyvének, a szkript írójáról csak most hullott le a lepel. Azért jó tudni, hogy zajlanak a dolgok a háttérben.

GDC 2013: Már a március is a konzolbejelentésekről szólhat

Tudjuk, hogy az őrületbe kergetünk benneteket, de hát izgatottak vagyunk: ha next-gen pletykát hallunk, nem tudunk elmenni mellette. Most két forrás is arról csiripel, hogy a március.már a konzolbejelentésekről szólhat.

Ace Combat: Assault Horizon - PC-s képek

Mint ismeretes, az Ace Combat-széria legutóbbi darabja számítógépeken is tiszteletét teszi. A hónap végén érkező Assault Horizon továbbfejlesztett grafikáját most ti is megcsodálhatjátok az új képeken.

A jövő héten jön a Metal Gear Rising demója

A Konami végre megtörte a csendet és napra pontos megjelenési dátummal szolgált a Metal Gear Rising: Revengeance demóját illetően. A kipróbálható változat a jövő héten debütál, addig egy videóban gyönyörködhetünk.