Hírarchívum - 2013. január

Februárban jön a LittleBigPlanet 2: Extras Edition

A Sony még egy bőrt lehúz a LittleBigPlanet 2-ről, hiszen a jövő hónapban érkezik a minden földi jóval megtömött Extras Edition. Az alapjáték mellett számos bónusz tartalomnak örülhetünk, és PS Move-val is irányíthatjuk.

Path of Exile - nyílt béta még ebben a hónapban

Restelljük, de eddig nem emlékeztünk meg az új-zélandi Grinding Gear Games free-to-play akció-szerepjátékáról, a Path of Exile-ról. A játék nyílt bétája hamarosan kezdetét veszi.

Luigi’s Mansion: Dark Moon - dátum és képek

Hol van már az első Luigi’s Mansion? A GameCube sikercíme tavasszal Nintendo 3DS-en folytatódik, és a japánok most felfedték a hivatalos dobozfotót, illetve mellékeltek pár renderelt képet. Parázni fogsz?

God of War: Ascension - a tervektől a kész játékig

Befutott a God of War: Ascension legújabb fejlesztői naplója, amely ismét a multiplayer kulisszatitkaiba enged betekintést. A fejlesztők két év alatt szerették volna megváltani a világot - lássuk, hogy honnan indultak.

Még több képen a Mars: War Logs

Cyberpunk a vörös bolygón? A Mars: War Logs még jó is elsülhet - pláne, hogy egy akció-RPG-ről van szó. Mély történettel, amely szerint a megmaradt vízkészletekért folyik a harc. Friss screenshotok érkeztek.

Így muzsikál élesben az NVIDIA kézikonzolja

Az idei Consumer Electronics Show egyik legnagyobb durranása az NVIDIA Tegra 4-alapú kézikonzolja, a Project Shield. Már záporoznak a kiállításról származó felvételek, lássuk újra a streaming funkciót!

Metal Gear Rising - új kosztümök a DLC-ben

Habár a Metal Gear Rising: Revengeance csak február végén jelenik meg, már most borítékolható, hogy egy rakat DLC-t tölthetünk le hozzá a megjelenés után. Lássuk, hogy milyen új gúnyákat húzhatunk magunkra.

Spéci kontroller jön a Tomb Raider mellé

Egyedi festésű Xbox 360-kontroller kerül boltokba a Tomb Raider megjelenésével párhuzamosan, a kiegészítő vásárlói egy exkluzív játszható karakternek is örülhetnek majd.

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.

Leépítések a The Secret World fejlesztőinél

A patinás múlttal rendelkező Funcom átszervezésekbe kezdett, a jövőben kisebb kaliberű, de jó minőségű MMO-kat dobna inkább piacra. A The Secret Worldöt sikerült felpörgetni a buy-to-play modellel.