Hírarchívum - 2013. január

NHL 13 - trailer a szezon kezdetére

Jó pár hónap késéssel startolt el az aktuális NHL-szezon a tengerentúlon, miután a játékosok szövetsége és a csapattulajdonosok megegyeztek a piszkos anyagiakról. Ennek örömére friss NHL 13-előzetessel szolgálhatunk.

Egyre esélyesebb a nagygépes RE: Revelations

Már korábban is szárnyra kaptak olyan szóbeszédek, miszerint a 3DS-es Resident Evil: Revelations Xbox 360-on és PS3-on is napvilágot láthat, most pedig az achievementek is kiszivárogtak, így a portok szinte biztosra vehetők.

Képeken a Half-Life 2: Episode Four

Nem elírás, állítólag a Valve valóban akart Half-Life 2: Episode Fourt, azonban az Arkane által fejlesztett, Return to Ravenholm alcímmel is ismert játékot végül nem fejezték be. Azért jött belőle bár kép.

Látnivalókon a The Walking Dead: Survival Instinct

Néhány új screenshot és egy nyúlfarknyi mozgókép ütötte a markunkat a soron következő The Walking Dead-játék kapcsán, ami a fejlesztők szerint valójában nem is FPS, hanem inkább "belső nézetű túlélő játék".

Újratervezett Move a Sony-szabadalomban

A múlt héten vált nyilvánossá a Sony azon szabadalma, ami némileg másképpen ábrázolja a mozgásérzékelős kontrollert ahhoz képest, ahogy most ismerjük. A dokumentum eredetileg 2008-as.

Microsoft: a felhő irányába tart az Xbox

A Microsoft új stúdiót nyitott Londonban, a fejlesztőcég feladata pedig az lesz, hogy felhőalapú játékokat gyártson okostelefonokra, tablekre és a tévékre - de mit jelent a felhő az Xbox és a dobozos játékok számára?

A Double Fine is ráúszik a THQ címeire?

A hírek szerint Tim Schafer csapata, a Double Fines Productions is érdeklődik THQ-ügyben, jóllehet egyelőre csak találgatni tudunk afelől, hogy mi a fejlesztőcég valódi célja. A Double Fine már több ízben is dolgozott a kiadóval.

Videón a törölt Crash Bandicoot-játék

Egy Activisionhöz közeli forrás szellőztette meg a következő gameplay videót, ami az egyik törölt Crash Bandicoot-játékból származik. A Crash Landed kizárólag Nintendo DS-re készült az eredetileg.

Bemutatkozik a Dead Space 3: Dev-Team Edition

Pazar gyűjtői kiadást jelentett be a Visceral Games. A Dead Space 3 160 dollárba kerülő kiadása a legteljesebb csomag mind közül, s csupán ötezer példányt gyártanak belőle. Aduásza a 8 inches Black Marker szobor.

David Cage: a folytatások megölik a kreativitást

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls atyja, David Cage minden eszközzel ostorozza a folytatásokat. Szerinte az évről-évre érkező címek a kreativitás hiányáról tanúskodnak. Az úriember a kiadókat és a játékosokat hibáztatja.