Hírarchívum - 2013. november

Megjelent az X Rebirth, itt a launch trailer

Nem kapkodták el a készítők, de végül csak elkészült az X Rebirth: az elmúlt időszak legígéretesebb űrszimulátora ma jelent meg, és ennek apropóján befutott a launch trailere is. Csekkoljátok!

Még mindig a GTA V vezeti az amerikai toplistát

Elkészült az NPD Group az amerikai játékpiac októberi teljesítményének összegzésével, a játékeladási toplistát még mindig a Grand Theft Auto V vezeti, miközben a Nintendo 2DS is szépen szerepelt.

Xbox One-ra költözik a Games with Gold

Bár a Microsoft eddig rendre Xbox 360-as szolgáltatásként hivatkozott rá, Major Nelson ma bejelentette, hogy az Xbox One-on is elérhető lesz a Games with Gold akció - igaz, egy darabig még várni kell rá.

Képeken a Dark Souls II

Sajnos a korábbi pletykákkal ellentétben nem hoztak Demon's Souls II-t a mai Sony-bejelentések, kárpótlásként tudunk néhány screenshotot mutatni a Dark Souls folytatásából.

Launch traileren a Need for Speed: Rivals

Új fejlesztőből első számú fejlesztővé avanzsált Ghost Games alkotása első körben jövő hét kedden landol a boltok polcain, ám már most megnézhetjük a Need for Speed: Rivals utolsó előzetesét.

Tavasszal jön az Oddworld: New ‘n’ Tasty

A Just Add Water nem hagy tovább minket bizonytalanságban: megerősítette, hogy jövő tavasszal érkezik a HD-remake PC-re és PlayStationökre. Az örömhír mellé egy előzetest is mellékeltek a srácok.

Ryse: Son of Rome - látványos pályamustra

Fejlesztői kommentárral megspékelt játékmenet-felvételeket kaptunk a Ryse: Son of Rome-ról. Egy elátkozott mocsárban, Rómában és Yorkban is pirosra festhetjük gladiusunkat. Emellett itt a websorozat negyedik része is.

Először mozog a Next Car Game

A FlatOutról elhíresült Bugbear Entertainment kiadta az első valamirevaló játékmenet-felvételt a Next Car Game-re keresztelt, közösségi finanszírozásban készülő játékokról. Rombolás és száguldás mindenek felett!

Itt a Destiny vadiúj előzetese

A Spike TV adásából a Bungie sikervárományosa sem hiányzott, ráadásul megtudtuk, hogy a Destiny bétatesztje elsőként PS3-on és PS4-en startol el. Persze további exkluzív tartalmak várhatóak a Sony masináira.

Contrast - trailer a megjelenés mellé

Ma landolt PC-n és Xbox Live-on a Compulsion Game platformjátéka, a Contrast. A PlayStation-verziók a következő hetekben jelennek meg, ráadásul a PS Plus-tagok ingyen juthatnak hozzá.