Hírarchívum - 2013. november

Tíz újdonság a Super Mario 3D World-ben

Bár a tegnapi Nintendo Direct kifejezetten soványra sikerült, a Super Mario 3D World-előzetest muszáj megmutatnunk belőle: a trailer a Wii U-exkluzív játék tíz újdonságát mutatja be.

Forza 5 - terítéken a modern izomautók

Azt már tudjuk, hogy a Forza Motorsport 5-ben a brit Top Gear alkotói is közreműködnek narrációikkal, most is ilyen bemutató kerül terítékre a GT Racing és a modern jenki izomautók kapcsán.

Látnivalókon a Killzone: Shadow Fall

Befutottak az első PS4-es játékok tesztjei - köztük az új Killzone-é is - és a külföldi kollégák nem voltak túlságosan elragadtatva a nyitócímektől. Spongyát rá, elvégre van itt egy csomó kedvcsináló.

Deadfall Adventures - irány a sarkvidék!

Az Indiana Jones- és az Uncharted-hangulatot FPS-ben megörökítő Deadfall Adventures a dzsungelek és a sivatagok mellett a sarkvidéken is tesz egy kitérőt. Erről szól az új előzetesünk is.

GTA Online - jövő héten DLC érkezik

A Rockstar néhány screenshot társaságában mutatta be a GTA Online új kiegészítőjét, ami ígérete szerint csak az előszele annak a tartalomnak, ami a jövőben érkezik majd a játékhoz.

Thief - képeken az első küldetés

A Square Enix egy csokornyi friss screenshotot és artworköt tett közzé a Thief Lockdown névre hallgató missziójáról. Egy vesztegzár alatt álló negyedről van szó, ahol burjánzik a betegség és mindennaposan a felkelések.

Middle-Earth: Shadow of Mordor - az első részletek

A Game Informer jóvoltából megérkeztek az első részletek az új Gyűrűk Ura-játékkal kapcsolatban: első blikkre nagyon úgy tűnik, hogy a címre jókora hatással voltak a Batman: Arkham-epizódok.

Film készülhet a Temple Run alapján

Azt pletykálják, hogy filmváltozatot kaphat a Temple Run, a 2011 óta töretlen népszerűségnek örvendő mobiljáték. A produceri feladatokat a Harry Potter-sorozatért is felelős úriember látná el.

The Elder Scrolls V: Skyrim - itt a magyarítás

Ha eddig az elképesztő mennyiségű angol szöveg miatt kerülted a The Elder Scrolls-széria ötödik fejezetét, jó hírünk van: elkészült a szerepjáték honosítása, úgyhogy ez a probléma biztosan nem hátráltat többé!

PlayStation Plus-trailer érkezett

Miért érdemes PlayStation Plus-tagsággal rendelkeznünk? Ha másért nem is, a havonta elérhető ingyenes játékokért és az online multiért mindenképpen. A PS4 megjelenésével a promóciós hadjárat új fordulatot vett.