Hírarchívum - 2013. november

PlayStation 4 - máris itt az első hibajelenség

Több friss PS4-tulaj tapasztalt olyan problémákat, amelyek az 1.5-ös firmware-frissítés után jelentkeztek. Villódzó képernyőkről, HDMI-kimenettel kapcsolatos hibákról számoltak be. A Sony szerint "elszigetelt esetekről" van szó.

Érkezik a The Last of Us: Left Behind DLC

A Naughty Dog az ígérteknek megfelelően lerántott a leplet az The Last of Us egyjátékos kampányát bővítő letölthető tartalomról, amely Left Behind néven kell keresnünk. Ellie-t irányítjuk benne és előzménytörténet lesz.

InFamous: Second Son - megjelenés, trailer

A Spike TV PS4-es adásából nem hiányzott a Sucker Punch nyitott világú akciójátéka sem, amely végre kőbe vésett megjelenési dátumot kapott. Ennek örömére itt az új előzetes és némi játékmenet is.

Bejelentették az Uncharted 4-et PS4-re

Tegnap este a Spike TV PS4 All Access műsorában újabb PlayStation 4-exkluzív címről hullt le a lepel, amely a Uncharted várva-várt negyedik része. A bejelentés puszta tényén kívül egy teaserrel szolgálhatunk.

Észak-Amerikában elstartolt a PlayStation 4

Bizony, a next-gen immáron kurrens-gen: a Sony PlayStation 4 már a boltokban van - egyelőre csak Észak-Amerikában. Képeket láthatunk a New York-i launch party-ról és kapunk néhány beharangozó videót.

Resogun - előzetes pályamustra

Miután sem az új Killzone-tól, sem a Knacktől nem volt elragadtatva a szaksajtó, így a Housemarque shoot' em upjának kell öregbítenie a PS4 nyitócímeinek minőségét. A srácok sikerrel vették az akadályt!

Football Manager 2013 - tízmillió illegális letöltés

A játékfejlesztők elég ritkán hencegnek játékuk kalózpéldányának rekordjával, ám a Sports Interactive most mégis megtörte a csendet. Több, mint tízmillióan töltötték le illegális forrásból a Football Manager 2013-at.

Fighter Within - különleges prezentáció érkezett

Oké, némileg sarkítunk a címmel: valójában egy viccesnek szánt, ám páváskodó előzetes érkezett a Ubisoft kinectes bunyós játékáról. Valami tudósforma alkat taglalja a Fighter Within jellegzetességeit. Megállod röhögés nélkül?

PlayStation 4 - a felhasználói felület közelebbről

A GameSpot tüzetesebben is megvizsgálta a PlayStation 4 menürendszerét, s nem volt rest egy rakat képpel és egy videóval megörökíteni a látottakat. Pluszban befutott a digitális kézikönyv is, vessétek rá magatokat!

Holnap leleplezik a Demon's Souls 2-t?

A PS4 holnap kerül a boltokba és a jeles alkalomra még több játékbejelentéssel készül a Sony. A pletykák szerint a Demon's Souls 2 köztük lehet - a forrás ugyanaz a személy, aki a DriveClub késését is megjósolta.