Hírarchívum - 2013. február

A hétvégén kipróbálhatjuk a Warframe-et

A Digital Extremes kooperatív örömökre kihegyezett akciójátékába a hétvégén mindenki belevetheti magát, elvégre elstartol a nyílt bétateszt. Véletlenszerű küldetések, különböző kasztok és fejleszthető képességek várnak rád.

Ilyen lett volna a kinectes Gears of War

A VGLeaks egy csokornyi érdekes képet közölt a kinectes Gears of Warról, amely már soha nem látja meg a napvilágot. A korábban sokat emlegetett címet valós idejű stratégiának szánták. Ugye, meglepő?

Gameplay traileren a DARK

A Kalypso Media újabb előzetest osztott meg velünk a sötét hangulatú, vámpíros akció-szerepjátékáról, a DARK-ról. A mozgókép mellett megcsodálhatjátok a végleges borítóképeket is.

Látnivalókon a GRID 2

Megérkezett a múltkori rettenetesen hosszú teaser még hosszabb változata, kaptunk videopreviewt gameplay jelenetekkel dúsítva, és kilenc screenshot is került a galériánkba a GRID második részéről.

Felvásárolták a Gas Powered Gamest

Megannyi hercehurca után megmenekült a Gas Powered Games, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a legtöbben várták: a World of Tanks fejlesztői vásárolták fel Chris Taylort és csapatát.

Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!

Friss képeken a Fuse

Újabb screenshotokat kaptunk az Insomniac Games multiplatform fejlesztéséből, a Fuse-ból. A játék remek formában van, színesebb, mint valaha, reméljük, hogy a végeredmény is hasonló lesz!

A Take-Two szerezte meg a WWE-jogokat

A korábbi pletykáknak megfelelően a Take-Two kaparintotta meg a WWE-jogokat, a csődbe ment THQ után ő felel majd pankrátoros játékok kiadásáért. A kiadó a korábbi fejlesztőkkel dolgozik együtt.

Hivatalosan is késik a The Last of Us

Ahogy arra a játéküzletek weboldalai alapján következtetni lehetett, valóban késik a The Last of Us. Hathetes csúszásról van szó, a Naughty Dog szerint pusztán több fejlesztési időre van szükségük.

Aliens: Colonial Marines - kicsinosított demó

A nemzetközi sajtó alaposan szétkapta az Aliens: Colonial Marinest, a fejlesztés körül botrányokról is sorra túrja elő az információkat. Most egy összehasonlító videó érkezett, ami a játékot és a nála jóval szebb demót mutatja be.