Hírarchívum - 2013. február

Total War: Rome II - bemutatkoznak a szvébek

Menetrendszerűen megérkeztek a Total War: Rome II legújabb játszható frakciójának részletei. A szvéb a nyugati germán népek egy csoportja, ami 409 tájékán úgy-ahogy független államot is alapított Hispánia területén.

BioShock Infinite - a Columbia múltja, második rész

Mi már tettünk egy gyors próbakört a BioShock Infinite-tel, s a látottak teljes mértékben meggyőzőek. Most folytatódik a Columbia múltját taglaló videósorozat, kiderül, hogy mi az igazság a legendákból.

Star Trek - kulisszatitkok a kooperatív módról

A Namco Bandai felnyitja a szemünket, és megmutatja, hogy mi fán terem a kooperatív mód a Star Trek: The Game-ben. A két főszereplő ádáz harcot vív az ellenséggel, hús-vér játékosokkal az élmény hatványozott.

Streamelhető PS3-as játékok a Sony új konzolján?

A pletykák sorának négy nappal a PlayStation 4 bejelentése előtt sincs vége. Az új felvetéseket a The Wall Street Journal szállította. Állítólag a visszafelé kompatibilitást streamelhető PS3-as játékokkal oldanák meg a japánok.

Crysis 3 - Mel Gibson után szabadon

A Crytek és az EA volt olyan kedves, hogy egy újabb trailerrel ágyazzon meg a Crysis 3 közelgő megjelenésének. A halálos fegyverek címen futó előzetes nem árul zsákmacskát: tényleg a csini mordályokról szól.

Frissítve: Így néz ki a PlayStation 4 kontrollere?

A Destructoid rátette a kezét a PlayStation 4 kontrollerének kémfotójára, amely a korábbi pletykáknak megfelelően érintőképernyővel vagy touchpaddal lesz felvértezve. A háttérben a fejlesztőknek szánt devkitet is megcsodálhatjuk.

Élőben közvetítjük a PlayStation 4-bejelentést

Bizony! Február 20-én érdemes lesz sokáig fennmaradni, aznap éjfélkor kezdődik ugyanis a Sony rengeteget emlegetett PlayStation-sajtótájékoztatója. Miért olyan sokat emlegetett? A PlayStation 4 miatt!

MMOFPS készül a Ghost in the Shell alapján

A Nexon bejelentette, hogy 2014 első felében lát napvilágot a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, amely egy vérbeli MMOFPS lesz. A fejlesztők hűek szeretnének maradni a kultikus animéhez.

Az NCsoft is lecsapott az Unreal Engine 4-re

A koreai játékkiadó is licencelte a negyedik generációs Unreal Engine-t, és nem titkoltan MMORPG-t fejlesztene az új motorral. A NCsoft több játéka is az Epic Games engine-jeit használja.

DmC - ötórás játékidővel bírhat a Vergil-DLC

Még ebben a hónapban érkezik a DmC Vergil’s Downfall DLC-je, amelyből 3-5 óra játékidőt sajtolhatunk ki. Ráadásul nem a korábban látott szakaszokat gyűrjük le újra, hanem teljesen új környezetben harcolhatunk.