Hírarchívum - 2013. február

Visszatért a Sega a hardverpiacra - de nem úgy

Nem, szó sincs arról, hogy a Dreamcast után a Sega újra megpróbálkozna egy konzollal, viszont érdekességnek nem utolsó, hogy olyan laptopokat dob piacra Japánban, amik külsejüket tekintve a klasszikus játékgépeit idézik.

Traileren a Dead or Alive 5 Plus

Érkezett egy hosszabb trailer is a Dead or Alive 5 Plusból, és bár az előzetes japán nyelvű, ettől függetlenül érdemes megnézned, ha van PlayStation Vitád, és egy jó verekedős játékot keresel hozzá.

Nőtt az amerikai játékipar januárban

Még mindig az Xbox 360 az Egyesült Államok legkeresettebb konzolja, ötször annyit adtak el belőle, mint a Wii U-ból. A játékok között a Call of Duty: Black Ops II és a Far Cry 3 volt a legnépszerűbb.

Ratchet & Clank - az Insomniac folytatná

Noha az Insomniac egy darabig biztosan nem fejleszt Ratchet & Clanket, természetesen a sorozatot nem kell temetni. A fejlesztőcég vezérigazgatója maga mondta el, hogy a jövőben is folytatnák "kísérletezést" vele.

Assassin's Creed III - videón az új DLC

Gameplay videót kaptunk az Assassin's Creed III új DLC-sorozatáról, ezzel együtt a Ubisoft elárulta: az alternatív történelmi háttér ellenére a kiegészítők igenis illeszkednek a széria sztorijához.

Karácsonykor jöhet a Watch Dogs

A GameStop szórólapjának tanúsága szerint karácsonykor jelenhet meg a Ubisoft következő nagy durranása, a Watch Dogs, ráadásul a játék minden asztali konzolon tiszteletét teheti. (Igen, ez szúrt szemet mindenkinek.)

Injustice - Joker és Lex Luthor megorrolt egymásra

Újabb két küzdelmet izgulhatunk végig az Injustice: Gods Among Usban, ezúttal Flash és Shazam csap össze, őket követi majd Joker és Lex Luthor. A bunyó átmegy minden határon, tökéletes szórakozás.

GRID 2 - éjszakai verseny Chicagóban

Az éjszakai versenyeknek van egy sajátos hangulatuk - naná, hogy a GRID 2-ből sem hiányozhatnak a versenyek lámpafényes verziói. Csaknem négy percen keresztül csodálhatjuk meg a chicagói pályavonalat.

Először mozog a Dreamfall Chapters

A Red Thread Games frissítette a Dreamfall Chapters kickstarteres oldalát, és bemutatott némi gameplayt a játék korai változatából. Már most borítékolható, hogy varázslatos hangulatú címmel lesz dolgunk.

Októberben érkezhet a Destiny

Egy francia webáruház, a Micromania már pontos megjelenési dátummal szolgálhat a Bungie új alkotása kapcsán. Minden jel szerint a Destiny univerzuma kellően magával ragadó lesz, csekkold az új részleteket!