Hírarchívum - 2013. március

Launch traileren a Sniper: Ghost Warrior 2

Hiába tett meg mindent a City Interactive azért, hogy rosszabbnál-rosszabb játékokkal fárassza a játékosokat, a Sniper: Ghost Warriort és folytatását kifejezetten nagy figyelem övezte. Itt az új rész launch trailere.

Might & Magic: Heroes Online - gameplay élesben

A tavalyi GamesComon jelentették be a free-to-playben játszható Might & Magic: Heroes Online-t. Hamarosan kezdetét veszi a zárt bétateszt, s most végre a játékmenetet is szemügyre vehetjük.

Először mozog a MotoGP 13

Némi pihenőidő után visszatért a MotoGP-sorozat, ahogyan a korábbi részeket jegyző Milestone Studio is. Ezúttal már tömény gameplay felvétellel jelentkezünk a MotoGP 13-ból: Mugellóban száguldozunk egyet.

Mit takar az Assassin's Creed: Rising Phoenix?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékipar legnagyobb vesztese az elmúlt hónapokban a Ubisoft. A franciáktól folyamatosan szivárognak az infók, ahogy most is: valami készül Assassin's Creed: Rising Phoenix címmel.

Warface - fegyvermódosítás harc közben

A Crytek közelgő free-to-play shooterében nem kell megvárnod a kör végét vagy a halálodat ahhoz, hogy apróbb módosításokat végezz el a fegyvereiden. Minden menet közben történik, egy gombnyomásra. Új trailer érkezett.

NVIDIA PhysX-támogatás PlayStation 4-en

Az NVIDIA kiadta a PhysX és az APEX legújabb fejlesztőkészletét, amely már PlayStation 4-támogatással is fel van vértezve. Ez annyit jelent, hogy az élethű fizikáért felelős technológiát a Sony új konzolján is élvezhetjük.

Látnivalókon a Dead Space 3: Awakened DLC

Dátumot kapott a Dead Space 3 első sztori-DLC-je, a csomag március 12-én jelenik meg az összes platformon. Isaac és Jack Carver a CMS Terra Nova tornyot térképezi fel, ahol veszélyes kultusz nyomára bukkan.

Total War: Rome II - jönnek a pártusok

Kisebb szünet után bemutatkozott a Total War: Rome II hetedik játszható frakciója, a pártusok. A magyar játékosok egyből a szívükbe zárhatják, hiszen ők is a könnyűlovas harcmodort és hadicseleket alkalmazták.

Call of Juarez: Gunslinger - friss kedvcsinálók

Idén érkezik a Call of Juarez folytatása Gunslinger alcímmel. A Techland westernjátékával bővebben is megismerkedhetünk március 14-én, ám addig új teaserrel és képekkel üthetjük el az időt.

Launch traileren a Gears of War: Judgment

Megjelenés előtti trailert kapott a két hét múlva boltokba kerülő Gears of War: Judgment, emellett egy másik videó is érkezett, ami a Tripwire Crossbow nevű fegyvert mutatja be - mert egy íj minden lövöldözős játékba kell!