Hírarchívum - 2013. március

Botrány a God of War: Ascension körül

Európában holnap kerül a boltokba Kratos eredettörténete, Észak-Amerikában viszont mától kapható a Sony Santa Monica alkotása. Az egyik trófea megnevezése máris kicsapta a biztosítékot néhány játékosnál.

Mikrotranzakciók a Call of Duty: Black Ops 2-ben

Holnaptól mikrotranzakciók keretében is vásárolhatunk apróbb tartalmakat a Call of Duty: Black Ops 2-höz. A rendszer holnap élesedik, elsőként Xbox 360-on. Mellesleg a Nuketown térképet ingyen letölthetjük.

Dupla trailer érkezett a LEGO City: Undercoverről

A LEGO City: Undercover azért is érdekes próbálkozás, mert ez lesz a Traveller’s Tales első olyan játéka, amely nem egy jól bejáratott licenc alapján készül. Ezúttal a fegyverekről és különféle "munkaruhákról" lesz szó.

Splinter Cell: Blacklist - a speciális kiadásokról

Többféle gyűjtői kiadást kap az augusztus 20-án megjelenő Splinter Cell: Blacklist - tudtuk meg a Ubisofttól. Ha rajongó vagy, minden földi jóban tobzódhatsz, s akár egy Sam Fisher-figurát is zsákmányolhatsz.

Defiance - előzetesen a fegyverek

Április elején elstartol a Defiance MMO, amely a SyFy sci-fi sorozatának tapossa ki az utat - vagy fordítva. A külső nézetes akciójátékban számtalan fegyver és egyéb finomság várja a rajongókat. Nézzük is meg közelebbről!

Outlast - új infók és képek

A Game Informer tett egy próbakört az Outlast demójával, tapasztalataikat a legfrissebb számban összegzik a szerkesztők. A játék vérbeli horror címnek ígérkezik, az új screenshotok is nyomasztó hangulatról árulkodnak.

Battlefield 4 - hamisak a kiszivárgott képek

Az EA China munkatársa látszólag szembement a titoktartási szerződéssel, és felpakolta a netre a Battlefield 4-ből származó első képeket, de ezekről bebizonyosodott, hogy hamisak. Persze az új infók attól még igazak lehetnek.

Angry Birds - hétvégén indul a rajzfilmsorozat

Hétvégén veszi kezdetét az Angry Birds Toons rajzfilmsorozat, amit tévécsatornák, on-demand szolgáltatások és maguk a játékok közvetítenek majd. Magyarországon az utóbbi alternatíva életképes.

Traileren a Monster Hunter 3 Ultimate

A jövő héten végre Európában is elérhetővé válik a Monster Hunter 3 Ultimate, a Capcom ennek apropóján adott ki egy rövid, de annál tartalmasabb előzetest a Wii-re megjelent játék felturbózott változatából.

Halo 4: Forward Unto Dawn - májusban jön a DVD

Az Amazon szerint május végén jelenik meg Európában a Halo 4: Forward Unto Dawn című webes minisorozat lemezes kiadása. A DVD-Blu-ray kombó extra tartalommal és más ajándékokkal együtt lesz megvásárolható.