Hírarchívum - 2013. március

Ron Gilbert elhagyja a Double Fine-t

Ron Gilbert nem tud a fenekén maradni, most, hogy befejezte a Cave-et, szedi a sátorfáját, és elhagyja a Double Fine Productionst. Természetesen a jövőben is játékfejlesztéssel foglalkozik majd.

Star Wars: First Assault - kikerültek az első képek

Kiszivárogtak az első képek a Star Wars: First Assault néven emlegetett fejlesztésből, ami állítólag a Star Wars: Battlefront III felvezetése is lehet. A probléma az, hogy a Disney-felvásárlás óta bizonytalan a projekt sorsa.

Launch traileren a Darkstalkers: Resurrection

A Night Warriors: Darkstalkers Revenge-et és a Darkstalkers 3-at tartalmazó gyűjtemény holnap teszi tiszteletét Xbox Live-on és PSN-en, ennek örömére a Capcom új trailert tett közzé a bunyós címről.

Assassin's Creed IV - olyan, mint egy HBO-sorozat

A játék menedzsere, Carsten Myhil elmondta, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag egy igazán karakán, szórakoztató kalózos történetet mesél el, amely az HBO sorozataira jellemző hitelességgel van átitatva.

Armored Core: Verdict Day - újabb részletek

A From Software nem csak a szerepjátékok fejlesztéséhez ért, otthon van a mechás címek készítésében is. A múlt hónapban bejelentett Armored Core: Verdict Day 56 pályát tartalmaz, s három frakció között választhatunk benne.

Injustice - így fest Batman zombiként

Az Injustice: Gods Among Us fejlesztője, a NetherRealm tényleg nem viccel. DLC-t tervez a DC Comics Blackest Night sorozatából, melynek egyik érdekessége az élőholt Batman, mint játszható karakter. Nem vicc.

Bemutatkozik Richard Garriott új játéka

Az Ultima atyja visszatér a kaptafához, legújabb szerepjátéka a Shroud of the Avatar címet viseli, és kizárólag PC-re jelenik majd meg. A Kickstarteren gyűjtenek rá, a kampány remekül halad.

Letarolta a Tomb Raider a brit toplistát

Ahogy az várható volt, a Tomb Raider letarolta a brit toplistát, hiába érkezett a múlt héten több fajsúlyos cím is a mezőnybe. A játék ráadásul a sorozaton belül is kitűnően szerepelt az Egyesült Királyság számai alapján.

SimCity - kizárt, hogy offline lesz

A SimCity körüli botrányos helyzetért a játék online függősége okolható, és hiába szeretnék a rajongók, ha offline is lehetne játszani a polgármester-szimulátorral, a Maxis szerint ilyen változtatás biztosan nem lesz.

Ezer dollárba kerül az első Steam Box

A Piston néven emlegetett számítógép ugyan még csak "prototípus", de már azt a szerepet tölti be, amire a Steam Box is hivatott majd - karácsonykor kerül boltokba, és legalább 1000 dollárt kell kifizetni érte.